Sami Salstola lähti Viron mestaruussarjan viimeiseen osakilpailuun tasapistein Patrick Palssin kanssa. Harjoituksissa ja aika-ajoissa suomalainen joutui nöyrtymään Palsille ollen molemmissa toiseksi nopein.

– Tiesin, että olen kisaerässä vahvempi ja ekass erässä otinkin holet ja olin alusta loppuu ykkönen! Salstola riemuitsee.

Pals hiillosti lähes koko erän suomalaista, mutta sortui lopulta omaan ajovirheeseen hiekalla ja viimeiset kolme kierrosta Salstola sai varmistella ja otti pisteet kotiin.

Toiseen erään suomalainen sai kuitenkin erittäin huonon lähdön ja putosi neljänneksi.

– Se neljäs sija olisi riittäny mestaruuteen, joten mitään tyhmää en lähtenyt tekemään, mutta nostin kuitenkin itseni toiseksi ja näin ollen voitin myös tämän osakilpailun totaalin!

Tulos merkitsi sitä, että Salstola toi Suomeen Viron mestaruuden! Tilanteesta tekee entistä makeamman se, että juuri Patrick Pals vei tämän vuoden supermoton Suomen mestaruuden Salstolalta, joten suomalainen pääsi nyt kuittaamaan Viron tittelin Palsin kotiyleisön edessä itselleen.

– Nyt on sitten kolme peräkkäistä mestaruutta tullut Salstola Racingin nimiin. 2-tahti “Teeämmä” laulaa tosi kirkkaast ja virolainen yleisö hurrasi 2.tahti äänille, vaikka virolainen ei voittanutkaan mestaruutta. Mitään ei pystyisi saavuttamaan ilman tukioita ja perhettä, joten heille kuuluu todella iso kiitos! Kiitos: Silicone Engineering, Daytona Motorsport, Kypäräkeskus, Tapesnake, Eko-Eriste Oy, PJ-Asennus Oy, Rakennus Tuominiemi Oy ja Tomi Saksa Photography, Salstola korostaa.