Yllä luetellut merkit valmistavat Thaimaassa vuosittain yli 2,67 miljoonaa moottoripyörää. Nyt Thaimaan hallitus julkisti Superklusteri-politiikkansa yhteydessä tarjoavansa etuja sellaisille moottoripyörävalmistajille, jotka tuottavat yli 248-kuutioisia moottoreita, ja jotka valmistavat vähintään kaksi kuudesta moottorinsa avainkomponentista Thaimaassa.

Superklusteripolitiikka tarjoa tukun verohoukuttimia:

- Kahdeksan vuoden aikana yritys saa vapautuksen tuloverosta ja lisäksi seuraavina viitenä vuotena 50 % verohelpotuksen.

- Vapautus tuotantolaitteiden tuontitullista

- Vapautus raaka-aineiden ja vientiin käytettyjen valmistuskomponenttien tuontitullista

- Tulevaisuuden merkittävän tärkeän teollisuuslaitosten invetointien osalta Valtionvarainministeriö pohtii 10-15-vuoden verovapautta.

- Tietyillä aloilla toimivien sekä thaimaalaisten että ulkomaalaisten tunnettujen huippuasiantuntijoiden vapautus henkilökohtaisesta verosta

- Hallitus on myös hyväksynyt 237 miljoonan euron rahoituksen, jolla tuetaan investointeja ja mm. tutkimus- ja tuotekehitystoimintaa.

Vuonna 2013 Thaimaa rankattiin viidenneksi suurimmaksi moottoripyörien valmistusmaaksi. Sen jälkeen tuotanto on kasvanut miltei 47 prosenttia Thaimaan Investointineuvoston mukaan. Asiasta kertoi Ride CT.