Hondan sivustolla ei vielä varsinaisesti ole mitään muuta kuin alareunassa kuuden eri pyörän painikkeet. Vasemmalta luetellen ensimmäisenä on Abolute Holeshot, eli täysin uusittu vuosimallin 2017 CRF450R crossitykki.

Seuraavana on vuorossa Always The One, ja julkistuspäivämäärä 4.10. Jos jollakulla on sivistynyt arvaus tarjolla tähän, niin olkaa hyvä vain. Toimituksessa mieleen tuli, että tähän tietenkin sopisi hyvin uusi Gold Wing, mutta...

Kolmantena rivissä on Total Control ja sama 4.10. päivämääränä. Tämä voisi hyvin olla miltei jo luvattuCBR 1000 RR?

Honda CRF450R.

Honda CRF450R.

 

Neljäntenä puolestaan on jo vanha tuttu True Adventure eli Honda CRF 1000L Africa Twin.

Viides taas jo videollakin nähty New Adventure eli skootterin ja moottoripyörän toimivalta näyttävä risteytys X-ADV. Sen julkistuspäivämäärä on 7.11.

Kuudentena rivissä on arvoituksellinen Express Yourself, ja päivämäärä 18.11. Hondalta on povattu Scrambleriä. Onko tämä se itseilmaisun paikka?

Lokakuun 4. päivä sivusto julkistetaan virallisesti ja samalla avautuvat ensimmäiset luukut. Silloin myös kaksi näistä malleista esitellään Kölnin Intermot-messuilla. Marraskuun alkupään päivänä avataan X-ADV:n pilttuu Milanon EICMA-messujen aikaan, ja 18.11. avataan Express Yourself-luukku Long Beachillä Kaliforniassa pidettävän IMS:n aikaan.

17YM Honda X-ADV

17YM Honda X-ADV

Sivusto avataan 13 eri kielellä ja sinne pääsee jo nyt tästä.

Aiheesta aiemmin sivuillamme:

Hondalta vuosimallin 2017 täysin uusittu crossitykki CRF450R

Honda vahvisti X-ADV seikkailumoottoripyörän tulon - katso kuvat

Vahvistus: tulevaan Honda Gold Wingiin Duolever-etupää