Boat Store Finland Oy

Boat Store Finland Oy rakentaa uudet tilat Turkuun ja aloittaa Yamaha Center -liiketoiminnan tammikuussa 2017.

Yamaha Center Turku aloittaa tammikuussa 2017 liiketoiminnan uusissa tiloissa Turun ohikulkutien varrella. Valmistuvan liikepaikan kokonaispinta-ala on noin 3000 neliötä.Tiloihin tulee täyden palvelun Yamaha Center, jossa on tarjolla kokonaisvaltaista palvelua veneiden sekä moottoripyörien, mopojen, mönkijöiden, moottorikelkkojen ja generaattoreiden osalta.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat tuotteet, parhaan myyntipalvelun ja nykyaikaisen huoltopalvelun parhaalla kauppapaikalla hyvät kulkuyhteydet tarjoavan ohikulkutien varrella. Jatkamme Yamahan vahvalla brändillä sekä muilla alan johtavilla tuotemerkeillä. Yamarin-veneet ovat nousseet markkinajohtajaksi Suomessa monipuolisen ja laajan malliston myötä ja moottoripyörissä Yamaha on viime vuosien aikana noussut selväksi ykköseksi, toteaa Boat Store Finlandin toimitusjohtaja Tomi Varjonen.

Boat Store Finland toimii jatkossa Turussa ja Vantaalla Yamaha Center -jälleenmyyjänä. Muut Varsinaissuomen ja Uudenmaan Konekeskon edustamien veneiden jälleenmyyjät toimivat Porvoossa, Lohjalla, Tammisaaressa, Kemiössä ja Salossa.

Naumanen Oy 

Naumanen Oy avaa Yamaha Centerin Joensuuhun nykyisiin Motor Naumasen tiloihin ensi vuoden tammikuussa tarjoten asiakkailleen alan johtavat merkit. Naumanen Oy:llä on Yamaha Center myös Kuopiossa, jonka liiketoiminta aloitettiin alkuvuodesta 2016 uusissa tiloissa.

Naumanen Oy perustaa Kuopiossa toimivan Yamaha Centerin lisäksi liikkeen myös Joensuuhun ja aloittaa Yamaha Center -liiketoiminnan Motor Naumasen uudistuvissa tiloissa Kaltimontie 4:ssä tarjoten Pohjois-Karjalan alueen asiakkaille täyden myynti- ja jälkimarkkinointipalvelun.

– Yamaha Center Joensuu pystyy tarjoamaan asiakkaillen alan johtavat merkit, mm. Yamaha-perämoottorit ovat olleet markkinajohtajina Suomessa yhtäjaksoisesti jo lähes 40 vuotta ja meilläkin on ennestään pitkät perinteet Yamaha-perämoottorien myynnissä. Lisäksi hyvässä myynnin kasvussa olevat Yamarin Cross -veneet ovat jatkossa myös Joensuun valikoimassa. Yamarin on hienosti kohonnut Suomen myydyimmäksi venemerkiksi.

– Yamahan moottoripyörät on uudistanut aktiivisesti mallistoaan ja noussut selkeäksi markkinajohtajaksi Suomessa. Panostamme samassa yhteydessä jälkimarkkinoinnin palvelun parantamiseen ja tuplaamme huoltotilojen koon nykyisestä, toteaa Naumanen Oy:n toimitusjohtaja Matti Naumanen.