Hero Groupin pääjohtaja Pankaj Munjal totesi, että "sopimus on suuri hyppy yritykselle, ja olemme erittäin innostuneita tästä kehityksestä. Tällä sopimuksella emme pelkästään ole luomassa vahvaa suhdetta globaalin johtavan moottoripyörävalmistajan kanssa, vaan myös vahvistamassa Heron asiantuntemusta ja osaamista erikoistuneessa valmistuksessa."

Tämän lisäksi Hero toimittaa kahdelle muulle merkittävälle brändille, nimittäin BMW:lle ja Harley-Davidsonille vaihteistokomponentteja. 

Hero on investoinut raskaasti pystyttääkseen maailmanluokan infrastruktuurin ja on investoimassa yhä lisää pystyäkseen kasvattamaan toimintaansa kansainvälisillä markkinoilla.

Euroopan markkinoille tähdätäkseen yritys on myös pystyttänyt toimiston Wieniin Itävaltaan vuosi sitten.

Lisäksi yrityksellä on meneillään neuvottelut strategisesta yhteishankkeesta eurooppalaisen yrityksen kanssa testimodulien suunnittelemiseksi, kehittämiseksi sekä prototyyppien ja osakokonaisuuksien testaamiseksi.

Massatuotanto tehdään sitten aikanaan Intiassa sijaitsevissa tuotantolaitoksissa, koska se takaa hintatason pysymisen hallinnassa ja kilpailukykyisenä eurooppalaisia valmistajia vastaan, kertoo Sagmart.