Battlecruise H50 -renkaantarkoituksena on tarjota paras mahdollinen ajonautinto siitä hetkestä, kun hyppäät satulaan. Rengasmalli tuotiin ensi kertaa julkisuuteen Intermot 2016 -messuilla. Siellä ne oli asennettu upeaan Harley-Davidson Forty-Eightiin, jonka oli tuunannut Euroopan johtaviin kustomoitujen moottoripyörien ja erikoisosien kauppiaisiin lukeutuva Thunderbike.

Harley ei ollut vain näyttelyesine, vaan se oli myös arpajaispalkinto. Joku onnekas Bridgestonen osastolla kilpailuun osallistunut messuvieras sai siis ajaa sillä kotiin allaan uunituoreet Battlecruise H50 -renkaat.

Battlecruise H50:ssä käytetyt huippulaadukkaat materiaalit ja Bridgestonen rengasteknologia takaavat erinomaisen tuntuman tiehen, vaivattoman käsiteltävyyden, mahtavan pidon niin märällä kuin kuivalla tiellä ja pitkän käyttöiän.

Uutta suunnitteluteknologiaa

Renkaan suunnittelussa hyödynnettiin Bridgestonen kehittämää Ultimate-EYE (U-EYE) -teknologiaa.Sen avulla insinöörit näkevät, miten rengas käyttäytyy tiekosketuksessa, ja auttaa siten optimoimaan pintakuvion.

Teknologia antaa yksityiskohtaisen kuvan renkaan ja tien välisestä kosketusalueesta ja paineen jakaumasta eri nopeuksilla, kuormituksilla ja luistokulmilla sekä märällä että kuivalla ajoalustalla. Battlecruise H50 on toinen moottoripyörän rengas, jossa teknologiaa on hyödynnetty (ensimmäinen oli Battlax Hypersport S21).

U-EYE-teknologialla pystyttiin kasvattamaan Battlecruise H50:n kosketusaluetta ja takaamaan paineen tasaisempi jakauma renkaaseen kosketuspinnassa. Tuloksena on helpompi käsiteltävyys ja tarkemmat kaarreominaisuudet. Bridgestonen radalla suorittamat testit osoittavat, että ohjaustankoon vaikuttavat voimat ovat Battlecruise H50:llä huomattavasti pienemmät kuin vastaavilla renkailla.

Kestävyyttä

Battlecruise H50 takaa V-Twin-kuljettajille huolettoman kyydin myös pidemmillä matkoilla, sillä Bridgestone pyrkii tarjoamaan tuntuvasti muiden isojen valmistajien brändirenkaita pidemmän käyttöiän.Tätä varten kasvatimme takarenkaan kulutuspinnan profiilia ja kehitimme uuden pintakumiseoksen.

Ja kun kilometrit taittuvat pitkässä matka-ajossa, arvostat varmasti H50:n miellyttävää värinän- ja iskunvaimennuksen kykyä, jotka on saavutettu optimoimalla eturenkaan rakenteen säteisjäykkyyttä.

Battlecruise H50 -rengasta saa laadukkaista rengasliikkeistä tammikuusta 2017 alkaen neljänä eri kokona sekä eteen että taakse.