Bultaco Brinco on tietyllä lailla sekoitus moottoripyörää ja polkupyörää. Brinco ei ole sähköavusteinen polkupyörä, vaan ennemminkin, versiosta riippuen, hybridipolkupyörä, hybridimopo tai hybridicrossipyörä. Brincossa on itsenäinen sähkömoottori, joka kuljettaa pyörää ilman polkemista jopa 100 km. Polkemalla ajaja voi vähentää akun rasitusta ja näin pidentää toimintasädettä. Bultaco Brincolla voi käytännössä siis ajaa kolmella eri tavalla: polkemalla, pelkällä sähkön voimalla tai näiden yhdistelmällä.

– Bultacon tavoite on avata jälleenmyyntipiste suurimpiin kaupunkeihin ja Bike World mahdollistaa sen kerralla Suomessa, toteaa Oy Brandt Ab:n tuotepäällikkö Keijo Rouvali.

– Meillä on ollut paljon kysyntää tämän tyyppisen pyörän perään ja haluamme tietenkin tarjota myös uusia tuulia ja trendejä asiakkaillemme meidän perinteisten tuotteiden lisäksi. Sähköiset tuotteet ovat meille jo arkipäivää Torqeedo-perämoottoreiden sekä Zero-sähkömoottoripyörien tuoman osaamisen myötä, kertoo Bike & Boat Worldin toimitusjohtaja Mika Kouki.

Pyörät ovat ensiesittelyssä Ski-Expo-messuilla 4.–6.11. sekä samaan aikaan kaikissa Bike & Boat World -liikkeissä. Turun laajennetun liikkeen avajaisissa 10.–13.11. on myös mahdollista tutustua koko mallistoon. Seuraavan kerran Bultaco matkaa Tampereen Supercrossiin 11.–12.11.

Bultacojen hinnat liikkuvat 5495 - 6195 euron välillä.

Pyörien tekniikasta enemmän täällä: Vesterisen vanha trial-MM-merkki Bultaco palaa Suomeen - nyt sähköisenä