111-vuotias Otto Brandt -konserni vahvistaa täten Piaggion kanssa tekemällään sopimuksella asemaansa Suomen moottoripyörä- ja mopomarkkinoilla ja nostaa Brandtin Suomen suurimmaksi 2-pyöräisten moottoriajoneuvojen maahantuojaksi. Käytännössä sopimus tuplaa kappalemäärän ja nostaa  Brandtin markkinaosuuden neljännekseen koko markkinoista.

Moottoripyörien ja mopojen lisäksi Brandt ottaa valikoimiinsa myös Piaggio Wi-Bike -sähköavusteiset polkupyörät, joita ei ole aiemmin tuotu Suomeen.

– Piaggio-konsernin tuotteet, kuten aina tyylikäs Vespa ja urheilullinen Aprilia, sopivat erinomaisesti Brandtin nykyiseen 2-pyörävalikoimaan ja nyt pystymme tarjoamaan jälleenmyyjillemme täydellisen valikoiman mopoja, skoottereita ja moottoripyöriä, sekä muita vapaa-ajan ajoneuvoja. Piaggio Wi-Bike on myös erittäin mielenkiintoinen tuote ja sen avulla pääsemme kasvaville polkupyörämarkkinoille. Wi-Biken ohella tulemme lähitulevaisuudessa näkemään muitakin uutuuksia, toteaa Oy Brandt Ab:n tuotepäällikkö Keijo Rouvali.

Oy Brandt Ab:n myynti- ja markkinointijohtaja Antti Rapo puolestaan totesi, että on hienoa päästä tekemään yhteistyötä Euroopan suurimman 2-pyörävalmistajan kanssa. 

– Piaggio on aina ollut innovatiivinen yritys, jonka premium-luokan brändit sekä ikoniset tuotteet herättävät vahvoja tunteita. Tyylikkyys, suorituskyky ja ajamisen nautinto ovat pääosissa, ne ovat meidän kaikkien intohimo. Me uskomme vahvasti 2-pyöräalan tulevaisuuteen, ja olemme myös valmiit siihen panostamaan, Rapo lisää.

Oy Brandt Ab esittelee koko uuden edustusmallistonsa MP17-messuilla helmikuun alussa.