Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun tanskalainen Lego on suunnitellut yhteistyössä moottoripyörävalmistajan kanssa Technics-mallin.

Lego Technic BMW R 1200 GS Adventure on suunniteltu olemaan niin uskollinen alkuperäiselle mallille kuin mahdollista. Pyörälle tyypilliset linjat - kääntyvä ohjaustanko ja jopa säädettävä tuulilasi jäljittelevät alkuperäistä monien teknisten detaljien lisäksi. Asiaan vihkiytyneet tunnistavat esimerkiksi pyörän Telelever-etujousituksen sekä kardaanivedon samoin kuin BMW:lle tyypillisen kaksisylinterisen bokserimoottorin. Jopa mustat vanteet ja nappularenkaat ovat paikallaan. 

Kiitos monien yksityiskohtien, malli on paitsi realistinen, myös hauska ja haasteellinen rakennettava, kerrotaan BMW:n tiedotteessa.

Malli on 18 cm korkea, 33 cm pitkä ja 10 cm leveä. Lisäksi saatavilla on interaktiivinen Lego-sovellus, jossa on 3D-asennusohjeet. Lego Technic BMW R 1200 GS Adventurella on myös yllätysässä hihassaan: Lego Technic juhlii ensi vuonna 40-vuotistaivaltaan ja niinpä rakennussarja sisältää erityisesti tätä juhlistamaan suunnitellun Lego Technics -palan.

Tammikuulle olisi siis tiedossa mukava ajokauden aloitus askartelemalla joko itsekseen tai jälkikasvun kanssa.