Dorna Sports ja Raw Thrills ovat yhteistyössä julkistaneet uuden MotoGP-pohjaisen peliautomaatin, jolla voit fyysisesti kallistella suosikkikuskisi tavoin maailman nopeimmilla MotoGP-radoilla ja taistella mestaruudesta kuten vaikka Valentino Rossi, Jorge Lorenzo ja Marc Marquez.

Peliautomaatin valmistaja on USA:ssa Illinoisissa toimiva Raw Thrills, ja laite on sellainen, että se mahdollistaa kahdeksan pelaajan kisaamisen toistaan vastaan paikallisesti tai verkossa.

Ratakuva tulee 42" näytölle HD-tasoisena, joten kuvalta on lupa odottaa paljon. Pelin pitäisi myös toistaa hienosti MotoGP-pyörien uskomattomat tehot sekä ne voimat, mitkä vaikuttavat pyörään yli 300 kilometrin tuntivauhdissa. Homman pitäisi siis tuntua mahdollisimman aidolta. Peliautomaatissa on kamera, joka lisää kuvasi peliin sekä puhallin, joka tuo ajoviiman tunteen.

– MotoGP-kisan nopeuden, toiminnan ja draaman rakentaminen peliautomaattiin ei ollut mikään helppo tehtävä. Kiitos Dornan tiimin, me saimme kaiken mahdollisen avun. Heti ensi kohtaamisesta lopulliseen tuotteeseen, tämä oli paras kokemuksemme, ja olemme todella innoissamme voidessamme työskennellä MotoGP-brandin kanssa tulevinakin vuosina, Raw Thrillsin pääjohtaja Georg Petro totesi.

Peliautomaatissa on kolme eri vaikeustasoa, noviisi, normaali ja ammattilainen, ja peli sisältää 10 eri GP-rataa eri puolilta maailmaa. Pyöriä saa neljän eri värisenä, ja voit jopa ostaa neli-istuimisen automaatin, jolloin saat kaikki värit kerralla.

Toivottavasti laite ilmestyy pelihalleihin Suomessakin. Valitettavasti emme löytäneet automaatin hintaa, joten emme tiedä, millaisia uhrauksia sen eteen pitäisi tehdä, että sen voisi hankkia kerhotiloihin, olohuoneeseen tai miesluolaan, mutta kiinnostava laite joka tapauksessa.

Lisätietoja valmistajan kotisivuilta. Alla myös video peliautomaatista.

Perustiedot:

  • - virallisesti lisensioitu MotoGP tuote
  • - verkotu jopa 8 pyörän kanssa paikallisesti tai etänä
  • - kallista kurveihin kuten aito MotoGP-kuski
  • - eteen suunnattu kamera tuo sinut ja kaverisi mukaan peliin
  • - pyörän etuosaan lisätty puhallin simuloi ajoviimaa
  • - uskollisesti mallinnetut MotoGP-radat
  • - kolme eri vaikeustasoa: noviisi, normaali ja ammattilainen
  • - saatavilla vain 42" deluxe-versiona