Julie Bouchet-Horwitz huomasi liikenneruuhkassa istuessaan, että moottoripyöräilijät pujottelivat kaistojen välissä, ja etenivät nopeammin kuin autoilijat. Siitä hänelle kehkeytyi idea saada jakeluun mukaan täysin naisvaltainen moottoripyöräkerho, joten hän otti yhteyttä New York Cityn Sirens Women's Motorcycle Groupiin.

– En edes ajatellut miesten moottoripyöräkerhoa. Ajattelin välittömästi naisia, koska tässä on naisyhteys kaikkien asiaan liittyvien välillä, hän kertoi Peoplelle. – Naiset lahjoittavat maidon ja hoitavat lapsiaan.

Kerhon presidentti Jen Baquial toi asian kerhon kokoukseen, ja jäsenkunta äänesti yksimielisesti asian toteuttamisen puolesta. He nimittivät vapaaehtoisoperaationsa "Milk Riders'iksi", maitoratsastajiksi tai maitokuskeiksi.

- Keskusteltuani Julien kanssa ja tajuttuani, miten hienoa työtä NYMB on tehnyt saadakseen elämänpelastavaa rintamaitoa lapsille, jotka tarvitsevat sitä, olin välittömästi mukana ja halusin kerhon tietävän siitä, Baquial tiedotti.

Milk Riders auttaa kuljettamaan lypsetyn rintamaidon lahjoittajaäideiltä NYMB:in varastolle, ja myös toimittaa prosessoidun ja pastöroidun maidon maitopankista sairaaloihin ja apua tarvitseviin yksityiskoteihin.

- Koko hommassa on kyse siitä, että naiset auttavat naisia hoitamaan lapsiaan, Bouchet-Horwitz toteaa. Lisää aiheesta Peoplessa.