Piaggio Group valmistaa sellaisia tunnettuja merkkejä kuin Vespa, Moto Guzzi ja Aprilia. Vuonna 2013 merkkien yhteenlaskettu myynti oli 555 600 kappaletta, ja Piaggio toivoo saavansa kasvatettua määrän 800 000 kappaleeseen vuonna 2017. Samalla se kaavailee tuloksen parantuvan 70 prosentin verran.

Suunnitelman mukaan yritys julkistaisi seuraavan neljän vuoden aikana 19 uutta mallia, joista 12 moottoripyöriä ja seitsemän skoottereita.

Kuten miltei kaikki muutkin moottoripyörävalmistajat Piaggio näkee myynnin kasvua löytyvän erityisesti Intiasta, maailman suurimmasta kaksipyöräisten motorisoitujen kulkuneuvojen maasta. Piaggio odottaa Intiassa markkinoitten kasvavan 15,2 miljoonasta pyörästä 18,3 miljoonaan vuonna 2017.

Useimmat valmistajat keskittyvät Intian markkinoilla pienikuutioisten ja halpojen mallien myyntiin, mutta Piaggio tavoittelee myyvänsä kalleimpia Vespa-brändinsä malleja sekä kuutiotilavuudeltaan keskikokoisista suurikuutioisiin ja suuritehoisiin Aprilioita ja Moto Guzzeja. Vespa toimii Vietnamissa sijaitsevan tuotantolaitoksen turvin myös muitten merkkien veturina Aasiaan.

Piaggio myös tiedotti hankkivansa uusia asiakkaita julkistamalla pienikokoisia moottoripyöriä Latinalaisen Amerikan markkinoille sekä täyssähköisiä malleja läntisille markkinoille.