Harley-Davidson Tampere tarjoaa asiakkailleen entistäkin laajemman valikoiman alkuperäisiä Harley-Davidson -moottoripyöriä, minkä lisäksi saatavilla on brändin ajovarusteita, varaosia ja keräilyesineitä. Liike tarjoaa myös valtuutetun Harley-Davidson -huoltamon palvelut.

Uudistuksen myötä Harley-Davidson Tampereen yhteydessä toimii H.O.G. Tampere chapterin edustustila. H.O.G. on Harley-Davidsonin organisoima yhteisö kaikille moottoripyöräilystä kiinnostuneille, ja se on jakautunut alueittain nimetyiksi chaptereiksi.

– Uudistus on meille huomattava satsaus tulevaisuuteen. Pirkanmaalla on laaja Harley-Davidson -pyöräkanta ja uusia asiakkaita liittyy HD-perheeseemme tasaiseen tahtiin, kertoo yrittäjä Mika Nieminen Harley-Davidson Tampereesta.

Harley-Davidson Tampere on Mr. Moore Motorcycles -liikkeen markkinointinimi. Mr. Moore Motorcycles on toiminut nykyisellä paikallaan jo vuodesta 2005. Alun perin Harley-Davidsonin valtuutettuna huoltamona toiminut liike päätti uusia tilansa, kun sille tarjoutui mahdollisuus ryhtyä viralliseksi Harley-Davidson -jälleenmyyjäksi. Mika ja Sarita Niemisen luotsaaman yrityksen liiketoiminnassa yhdistyvät vankka ammattiosaaminen ja pitkäaikainen kokemus moottoripyörien parissa työskentelystä niin Suomessa kuin maailmalla. Yritys työllistää omistajapariskunnan lisäksi neljä vakituista työntekijää.

Harley-Davidson Tampereen avajaisia vietetään lauantaina 5.4.