Michael Peña esittää FBI-agentti Frank "Ponch" Poncherelloa, joka joutuu peitetehtäviin Highway Patroliin tutkiakseen mahdollisesti korruptoituneita poliiseja. Hän saa työparikseen Dax Shephardin esittämän Jon Bakerin, joka oli aiemmin ammattimoottoripyöräilijä, ja joka nyt tarvitsee uuden työn säilyttääkseen avioliittonsa.

Päähenkilöt liittoutuvat ja kaverustuvat, kun tekevät yhdessä näyttäviä, korkeita mp-stuntteja, räjäyttelevät, ammuskelevat ja tuskailevat omaa ammatillista epäpätevyyttään. Elokuvan käsikirjoitus ja ohjaus ovat Shephardin käsialaa. Leffassa ovat mukana myös Kristen Bell ja Maya Rudolph.

Filmin traileri esiteltiin ensi kerran keskiviikkona Jimmy Kimmel Live -show'ssa. Sen kunniaksi paikalla olivat myös päätähdet Shephard ja Peña, jolle Kimmel kuittaili siitä, ettei tämä edes osaa ajaa moottoripyörää, toistaen siten trailerissa näkyvää vitsiä, Rollingstone kertoo.

CHIPS tulee USA:ssa elokuvateattereihin 24. maaliskuuta. Suomen aikataulusta ei ole tietoa. Mikäli traileri ei näy alla, pääset sen sivustolle tästä.