– Tämä on yrityksellemme erittäin merkittävä hetki, sillä miljoonan tyytyväisen asiakkaan täyttyminen kertoo omalta osaltaan että alan harrastajat ovat löytäneet meidät ja että he ovat ennen kaikkea tyytyväisiä laajaan valikoimaamme sekä edullisiin hintoihimme, kertoo 24MX:n perustaja Daniel Petersen.

24MX on yritys joka kirjaimellisesti lähti käyntiin kahden miehen toimesta, ja yritystä pyöritettiin alkuun Petersenin autotallista. Seitsemässä vuodessa yritys on kasvanut yhdeksi Euroopan suurimmista moottoripyöräkaupoista ja se työllistää lähes 200 työntekijää. Hämärässä autotallissa työskennellessään eivät perustajat Daniel Petersen sekä Stefan Rönn voineet haaveillakaan 1 000 000 asiakkaan täyttymisestä, mutta puhdas intohimo moottoripyöräilyyn ajoi eteenpäin ja uusien toimintatapojen tuominen alalle auttoi yrityksen nopeasti kovaan nousukiitoon.

Nykyään 24MX on Euroopan suurin offroad-varusteisiin, varaosiin sekä tarvikkeisiin erikoistunut kauppa ja 24MX-logot näkyvät varikoilla ympäri koko Euroopan.

– Meillä on noin 5 000 000 tuotetta varastossa jatkuvasti, mutta yksi tuote on erittäin lähellä sydäntäni ja se on meidän huippusuosittu varikkotelttamme. Viisi vuotta sitten kun lähdimme kehittämään ja tuomaan markkinoille varikkotelttaa, halusimme siitä tuotteen joka toimisi niin treeneissä kuin kilpailuissakin ja jonka hinta olisi tarpeaksi matala jotta jokaisella harrastajalla olisi mahdollisuus hankkia se. Ostamme todella suuria määriä telttoja suoraan valmistajalta ja tämä mahdollistaa sen että telttamme on koko Euroopan edullisin ja se täyttää vaativimmankin kuskin tarpeet, Petersen jatkaa.