Elokuva perustuu kansainvälisestikin kulttimainetta saaneeseen japanilaiseen Ghost in the Shell -mangasarjaan. Elokuvassa Scarlett Johansson esittää Majoria, ensimmäistä kaltaistaan ihmistä, joka on selvinnyt pahasta onnettomuudesta ja josta on cyber-laajennuksin tehty täydellinen sotilas, ja joka on omistautunut pysäyttämään maailman vaarallisimpia rikollisia. Beat Takeshi näyttelee hänen pomoaan Aramakia. Elokuvan on ohjannut Rupert Sanders.

Hondan tiedotteen mukaan NM4 Vultuksen suunnittelussa sanat "Neofuturistinen" ja "Cool" olivat keskeisiä. Pyörä julkistettiin huhtikuussa 2014. Elokuvassa oleva pyörä perustuu Vultuksen suunnitteluvaiheessa tehtyihin luonnoksiin, joita elokuvatiimi on vielä hienosäätänyt ja virittänyt elokuvan pääsankarin kulkuvälineeksi. Tämä Vultuksen tuunattu versio auttaa elokuvassa tavoiteltua futuristista maailmaa tuntumaan realistisemmalta.

Scarlett Johansson on leffan päätähti ja Vultuksen tuunattu versio on hänen kulkuneuvonsa.

Scarlett Johansson on leffan päätähti ja Vultuksen tuunattu versio on hänen kulkuneuvonsa.

Elokuva Ghost in the Shell tulee ensi-iltaan 50 maassa 31.3.2017. Lisätietoja elokuvan kotisivuilta. Leffan trailerin voit katsoa täällä, mikäli se ei näy alla.