Kuryakynin tiedotteessa todetaan, että pitkät ajomatkat saattavat vaatia enemmän tavaratilaa, kuin mihin sivu-, perä- ja tankkilaukkujen kapasiteetti riittää. Silloin hyvä ratkaisu voi olla pyörän perässä vedettävä traileri, johon parhaimmillaan mahtuu tavaraa sitten vähän enemmänkin.

Kuryakynin vetokoukku ja johtosarja on tarkoitettu uudempiin CAN-väylällä varustettuihin Harley-Davidsoneihin.

Vetokoukkusysteemin kiinnitysosat on pulverimaalattu mustaksi. Koukku ja vetoaisa eli näkyvät osat on puolestaan kromattu. Vetokoukun tukiaisat kiinnitetään molemmin puolin takapyörää, jotta rakenne olisi mahdollisimman tukeva. Koukkusysteemi voidaan kiinnittää takalokasuojan mallissta riippuen kahteen eri asentoon.

Koukun voi irrottaa yksinkertaisesti ja nopeasti sokkien avulla, kun sitä ei tarvita, ja ripustusosat jäävät käytännössä näkymättömiin.

Koukku kiinnityksineen on asennettavissa perustyökaluin vuosien 2014-2017 Harley-Davidson Electra Glide-, Road Glide-, Road King- ja Street Glide -malleihin.

Koukun hinta Yhdysvalloissa on 289,99 dollaria.

Koukkuun on saatavilla rele- ja johtopaketti kahtena eri versiona 5+1 tai 4+1 -sarjoina. 5+1 sarjassa on eurooppalainen johdotus parkki-, jarru-, vasenta ja oikeaa vilkkuvaloa sekä maajohtoa varten. 4+1-sarjassa taas parkki-, vasen vilkku-/jarru-, oikea vilkku-/jarru-, sekä maajohto.

Johtopaketin hinta USA:ssa on 119,99 - 129,99 dollaria.

Kuryakynin peräkoukun aisa on kiinni sokilla varsinaisissa runkokiinnikkeissä, joten se on nopeasti irrotettavissa ja kiinnitettävissä.

Kuryakynin peräkoukun aisa on kiinni sokilla varsinaisissa runkokiinnikkeissä, joten se on nopeasti irrotettavissa ja kiinnitettävissä.

Kuryakynin liitäntäsarja.

Kuryakynin liitäntäsarja.