Tällä kertaa ohjelma-aikaa on luvassa vähän enemmän, 45 minuuttia. Ohjelma tulee maksuttomalta MTV3:lta sekä kanavan verkkosivuille Katsomoon katseltavaksi jälkeenpäin, Imatralaisen artikkelissa vahvistetaan.

Dokumentti julkaistaan 30. heinäkuuta, ja tarkoitus on luoda kisatunnelmaa aidosti välittävä kooste. TV-ohjelman suunnittelu on jo aloitettu, ja käytännön kuvaustyö tehdään kisaviikonloppuna.

Antti Jääskeläisen tarkoituksena on keskittyä itse kilpailuihin, moderneihin kuljettajiin ja kisatunnelman välittämiseen ruudun toiselle puolelle. Myös vanhat legendat ja heidän näkökulmansa, kuten italialaisen Giacomo ”Ago” Agostinin tuovat omaa tunnelmaansa.

Erityispanostus on livekuvauksessa, jolla palvellaan paikalla olevaa yleisöä. Kameroiden määrää on nyt kasvatettu kahdeksasta kymmeneen, ja paikan päälle on varattu viime vuotisen yhden videotaulun sijasta peräti viisi taulua. Niiden avulla on helpompi seurata kilpailua, ja ovat Jääskeläisen mukaan suurin muutos edellisiin ajoihin verrattuna.

Kuvausasioita on suunniteltu isolla työryhmällä jo noin puolen vuoden ajan, ja palikat alkavat olla paikallaan.

Some-näkyvyydestä on puolestaan huolehtinut Imatran moottorikerho.