Wheels and Waves -festivaalit järjestetään 14. - 18. kesäkuuta Biarritzissä Ranskassa, ja Ducati oli valinnut tämän tapahtuman kahden uuden Scramblerinsa, Mach 2.0:n ja Full Throttlen grafiikkojen julkistuspaikaksi.

Kyse on käytännössä pelkästä kosmetiikasta, mutta uudet grafiikat ja modatut osat saattavat tietysti iskeä vahvastikin katsojan silmään.

Mach 2.0:ssa on Flat Track Pro -istuin, musta äänenvaimennin sekä sylinterinkannet ja café racer -tyyppiset harjatut jäähdytysritilät.

Grafiikat ovat kalifornialaisen designerin Roland Sandsin käsialaa, ja niiden innoittajana on Bell Cross Idol -kypärä. Väritys puolestaan heijastelee tyypillistä Länsirannikon 70-luvun tyyliä.

Nimi on peräisin pyörästä, joka teki Ducatin ja moottoripyöräilyn historiaa 60-luvulla. Vuonna 1965 julkistettiin Mach 1 250. Klassikko, jonka moottori oli sama kuin sen aikaisen 250 Scramblerin. Senaikainen nimivalinta viittaa tietenkin vauhtiin ja liikkeeseen. Mach on, kuten hyvin tiedetään, yksikkö jolla mitataan nopeuksia äänen etenemisnopeuden suhteen.

Ducati Scrambler Full Throttle.

Ducati Scrambler Full Throttle.

Full Throttle -versio, eli "Täyttä kurkkua" on niinikään saanut uudet grafiikat, ja se on Ducati Scramblereiden sporttiversio. Siinä on "Shining Black", eli kiiltävänmusta tankki ja etulokasuoja sekä uudet sivupanelit ja keltainen ralliraita tankin kyljessä.