Motocrossin SM-sarjan kauden kolmas osakilpailu ajettiin tänään Karkkilan saviradalla. 137 KTM Motorsportin Jere Haavisto saapui Karkkilaan MX2-luokan kärjessä ja pamautti heti aamun aika-ajossa 0,9 sekunnin pohja-ajan. Näin Haavisto pääsi valitsemaan lähtöpaikkansa eriin ensimmäisenä.

Ensimmäisen erän startissa KTM-kuljettaja onnistui kohtuullisesti ja oli ensimmäisten mutkien jälkeen neljäntenä. Pian Tampereen Motocrossin nuorukainen nousi kuitenkin jo toiseksi ja muutaman kierroksen jälkeen kärkeen ajaen selvään erävoittoon.

Toinen erä oli lähes ensimmäisen uusinta. Haavisto oli jälleen neljäs startin jälkeen ja neljännellä kierroksella nousi kilpailun kärkeen ajaen ensimmäisen erän tapaan 13 sekunnin erolla erävoittoon. Kahdella erävoitolla Haavisto oli myös yhteiskilpailun voittaja sekä kasvatti eroaan SM-sarjassa nyt 30 pisteeseen, kun kaksi kilpailua on ajamatta.

- Hyvä kilpailupäivä Karkkilassa. Lähdöt ei sujunut nyt aivan täydellisesti, mutta muuten todella hyvä päivä, Haavisto kertoi palkintojen jaon jälkeen.