Syntium Moto -sarjaan kuuluvat voiteluaineet 2- ja 4-tahtisille moottoreille sekä kaikki kaksipyöräisten hoitoon ja huoltoon tarvittavat aineet kuten ketjurasvat, iskunvaimenninöljyt, yleisvoiteluaineet, monitoimiöljyt ja jarrunesteet.

Syntium Moto -voiteluaineet on kehitetty edistyneimmällä mahdollisella teknologialla. Ne tehostavat jarrujen ja vaihteiston suorituskykyä ja varmistavat moottorikomponenttien puhtauden kaikissa ajo-olosuhteissa. Syntium Moto sai kilpailijoistaan ensimmäisenä API/SM -laatuluokituksen.

RR- ja offroad-ajossa hyväksi havaittu

Syntium Moto -perheestä löytyy sopivat tuotteet kaikille kaksipyöräisille mopoista ja skoottereista matka- ja katupyöriin. Myös moottoriurheilun harrastajat ja ammattilaiset luottavat Syntium Motoon, joka palvelee monipuolisilla voiteluaineillaan niin offroad-, motocross-, enduro-, kuin RR-pyöriäkin.

Nuorten RR-kuskien One Racing -tallin kippari Ville Nurmi on käyttänyt tallin Supersport-, Superbike ja Mini-GP-kalustossa Syntium Moton tuotteita kolmisen vuotta.

- Pyörät toimivat ja pysyvät näillä tuotteilla kunnossa. Olen tyytyväisempi Syntium Motoon kuin aikaisempaan merkkiimme, Nurmi kertoo.

Moottoripyörien huoltopalveluja Järvenpäässä tarjoava yrittäjä Harri Piensalmi on käyttänyt Syntium Moto -tuotteita viime syksystä.

- Hyvin ovat toimineet, etenkin offroad-ajossa, Piensalmi kiittelee.

Voiteluaineisiin keskittynyt Petronas Lubricants International on malesialainen, tänä vuonna 30 vuotta täyttävän Petronas-öljy-yhtiön voiteluaineisiin keskittynyt osasto.