Pääkatsomossa seurattiin ajokierrosta monitoreista ja kun tämä oli ohi, niin kaikki odottivat tuoreita kommentteja tästä ainutkertaisesta kokemuksesta.

– Huh huh. 10-vuotiaana olen kerran ajanut Honda Monkeyllä. En muistanut, että ne noin kovaa menee. Kuinka lujaa me muuten mentiin, kysyi helpottuneen oloinen Inka Henelius kuskina toimineelta Rune Kullalta.

Tästä se lähtee.

Tästä se lähtee.

– Ihan rauhallisesti ajeltiin. Suorillakin vain 240 km/h. Itse kilpailuissahan vauhdit nousevat parhaimmillaan yli 300 km/, totesi kuskina toiminut Rune.

– Kovasta vauhdista huolimatta oli erittäin helppoa olla kyydissä. Alkukiihdytyksen jälkeen kun tultiin kurviin, niin kyyti alkoi tuntua turvalliselta, kun oli näin hyvä kuski. Tosin en tiedä, kuinka lujaa kiinni pitäessäni puristin, kun normaalisti on vain yksi hevosvoima alla, ratsastusta harrastava Inka Henelius jatkoi.

– Se oli ainutkertainen kokemus, Inka Helenius totesi.

– Se oli ainutkertainen kokemus, Inka Helenius totesi.

– Tämä oli ihan hyvä kokemus. Onneksi en tiennyt ennakkoon, mihin olin lupautunut. Tämä riittää kyllä tältä erää, vastaa Henelius kysyttäessä lähtisikö kyytiin uudestaan.

Nähtäväksi jää, jatkuvatko vastaavanlaiset näytösluontoiset kierrokset myös ensivuonna. Varmasti aika moni allekirjoittaneen lisäksi olisi halukas tuohon kyytiin.

– Tämä riitti tältä erää.

– Tämä riitti tältä erää.

Edit 17.7. klo 7.54. Korjattu Inka Heneliuksen nimi.  Edit 26.7. Korjattu Rune Kullan nimi.