Japsistarat esittää toimintaansa tällä kertaa hieman eri estradilla. Helsingin Messukeskuksessa järjestettävän Suomen suurimman huonekalu- ja sisustustapahtuma Habitaren yhteydessä on Antiikkia 2017 tapahtuma, johon Japsistarat on rakentanut yhdessä Vehoniemen ja Espoon automuseon kanssa "Bensaa suonissa" -näyttelyn.

Siinä tuodaan esille bensantuoksuinen 70-luvun huoltoasematoiminta sekä moottoripyörähuollon sen ajan fiilikset. Näyttelyn ajankohtana on vuosi 1976, jolloin Koivuhaan Kesoil, eli Kehän Kessa aloitti toimintansa Niittytien ja Kehä 3:n risteyksessä.

Samalla juhlitaan Honda Monkey -toimintaa. Mallia on valmistettu jo 50 vuotta. Näyttelyssä esitellään ensimmäiset Suomi "Manki" -mallit, jotka saatiin läpi tyyppihyväksyttynä mopona.

Myös Vehoniemen automuseo esittelee toimintaansa ja sen yhteydessä on myös tunnettu "Leilan lelukauppa" eli pienoismalleja. Lisäksi paikalla on Espoon automuseo ajoneuvoineen.

Antiikkinäyttely on hallissa 1 ja Japsistarojen osasto on g41, kerrotaan tiedotteessa. Japsistarat on vuonna 1992 perustettu japanilaisten moottoripyörien vaalimiseen perustettu yhdistys.