LowRide-lehden tavoitteena oli rakentaa eräänlainen replica XV950:stä legendaarisen FZ750 moodiin. Tyylivalinta on käytännölisyyttä maustettuna ripauksella 1980-luvun tyyliä.

Sukulaisuutta korostettuna legendaarisen FZ750:n malliin.

LowRide-lehden toimittaja Giuseppe Roncen mukaan pyörä oli hauska ajettava aurinkoisilla kiemurtelevilla teillä Kaliforniassa pyörän julkistuksen yhteydessä, mutta kun he pääsivät testaamaan sitä Milanon lähistöllä vuorilla, niin tykästyivät väännökkääseen kaksipyttyiseen moottoriin ja pyörän helppoon käsiteltävyyteen.

Varsin vahvan näköinen moottori-pakosarjayhdistelma

Pure Sports -erikoismalliksi nimetyn pyörän modauksen suunnittelusta vastasi italialainen Oberdan Bezzi ja teknisenä koordinaattorina toimi milanolaisen kustomointitallin Radikal Chopperin Andrea Radaelli. Pure Sports -nimi taasen periytyy suoraan FZ750:stä, sillä teksti oli kirjoitettu sen katteeseen. Alumiiniosat on käsityönä tehnyt Metal Biken Simone Lecca.

Eikä HP Corsen suunnittelemassa äänenvaimentajassakaan ole vaikea katsoa.

Maalauksesta vastaa Kaos Design ja peilit sekä vilkut tulevat Rizomalta. Nahkasatula on Laboratorio della Pelle e del Cuoion käsialaa, ja se on noin 120 mm korkeampi kuin alkuperäinen.

Näyttää epäilyttävästi led-takavalolta.

ABS-jarrujärjestelmä, runko, jousitus, mekaniikka ja sähköpuoli ovat suoraan tehdasvalmisteisia. Ainoa muutos on uusi 2-1 putki, jonka on valmistanut HP Corse.

Olohuoneen koristeko? Tuskin.