Lahden moottoripyörämuseon tiedotteen mukaan museossa on uutuutena muun muassa 'Wall of Fame'-seinä, joka on täyttynyt kuuluisuuksien pyöristä; muusikoiden, urheilijoiden, erilaisia kilpapyöriä sekä muita mielenkiintoisia pyöriä. 'Wall of Fame'”- osaston uutena tulokkaana on Teemu Selänteen 125 Honda. Mukana on myös Mika Kallion MM-pronssi KTM-pyörä.

Mika Kallion MM-pronssi-KTM.

Alkuperäiset vastaan kopioidut –osastolla on puolestaan esillä mm. BMW R71:stä kopioitu venäläinen Ural-merkkinen moottoripyörä.

Museonjohtaja Riku Routo tyytyväisenä uuteen näyttelyyn.

Sleepy Sleepers 40v. -osasto on museonjohtaja Riku Roudon mukaan tällä hetkellä poliisin eristämä. Osaston sisältämä tavara on herättänyt Suomisensuurin jälleen unestaan. Tutustuminen osastoon omalla vastuulla. 

Pala Sleepy Sleepersien kunniakasta 40-vuotista historiaa.

Esillä on myös Tuntematon Sotilas - romaanin 60-vuotispäivien kunniaksi on perustettu oma autenttiseen ympäristöön rakennettu kunniaosasto. Osastolla Jatkosodassa kentälle jäänyt vaurioitunut BMW ja Talvisodassa palvellut Ariel.

Tuntematon Sotilas -osastoa.

Lisää Tuntemattoman Sotilaan jäämistöä.

Yksi museon näyttelyn erikoisuuksista on Lordi Heskethin rakentama pyörä. 

Aito Hesketh.

Myös museon Harrikkatalli on uudistunut. Osasto on rakennettu teemaltaan hevostallin muotoon - Harleyn ollessa hevosesta seuraava moottoroitu jatke.

Ennennäkemättömiä Sliippareita Rion keikalta

Tänä vuonna museo on panostanut myös audiovisuaalisuuteen Elokuvaosaston myötä. Leffateatterissa pyörii mm. Lauri Törhösen ohjaama '16 kevät' -prätkäelokuva, jonka pääosassa nähdään Kari Sorvali.

Lisäksi olemme kaivaneet arkistojenkätköistä ennennäkemättömän Sleepy Sleepers-tallenteen vuoden 1982 Rion keikalta.

Lisätietoja museon näyttelystä, aukioloajoista ja konsertti- sekä muista tapahtumista löytyy museon kotisivuilta.

Ja Moottoripyörämuseossahan sijaitsee maailman ainut Englannin ulkopuolinen Ace Corner -kahvila.

Lahden moottoripyörämuseossa on myös näytillä upeita vanhoja Indianeja.