Patrick Tatopoulos ei ole kuka tahansa kynän- ja pensselinheiluttaja, vaan hänen designejaan on nähty monissa elokuvissa mukaanlukien Pitch Black, Underworld, I, Robot, The Chronicles of Riddick, Independence Day, Bram Stoker's Dracula, Stargate, Spawn, Godzilla, Stuart Little, 300, I Am Legend, Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice, Justice League, 10,000 BC, sekä Live Free or Die Hard.

Tuorein Justice League on vastikään ilmiintynyt elokuvateattereihin ja Batman on yhtenä supersankarina mukana Crawlereineen ja Batmobiileineen, moottoripyörä jäi kuitenkin lopulta elokuvasta puuttumaan, kertoo Cinemablend.

Oheiset luonnokset ovat siis Patrick Tatopoulosin käsialaa, joka työskentelee konseptitaiteilijana DC:lle ja vaikuttaa siltä, että mies olisi halunnut todella kovasti, että hänen ajatelmansa mukainen pyörä olisi ollut mukana elokuvassa. Onneksi meille Batman-faneille, aiheeseen liittyviä elokuvia tullee jatkossakin, joten toivotaan, että Tatopoulosin Batbike tai Batcycle muuttuu elokuvatodellisuudeksi.

Aiemmissa elokuvissa Batman on seikkaillut myös moottoripyörällä eli sillä kertaa Batpodilla ainakin Christopher Nolanin Dark Knight -trilogiassa, ja sitä käyttivät sekä Batman että Anna Hathawayn esittämä Kissanainen. 

Tatopoulosin Instagram-tilille pääset tästä.

Aiheesta aiemmin:

Batmanin moottoripyörä voi nyt päätyä talliisi

Yön Ritarin Batpod-moottoripyörä myytiin huikeaan 362 000 euron hintaan!

Patrick Tatopouloksen konseptoima Batbike.

Patrick Tatopouloksen konseptoima Batbike.