Emme epäile Ralph Laurenin osaamista sen suhteen, miten suunnitella ja tehdä ikoninen nahkatakki. Locklear Leather Moto Jacket näyttää siltä, että se on klassikko jo syntyessään, ja siinä varmasti on käyttö- ja ulkonäköarvoa vuosikymmeniksi.

Tämäntyyppiset kaksiriviset ja vyöllä varustetut takit tulivat markkinoille 1930-luvulla, mutta kulttistatuksen ne saavuttivat vasta, kun nuoret kapinalliset toivat ne elokuvien tähtitaivaalle. 1950-luvulla Marlon Brando ja James Dean tekivät takeista synonyymin kaikelle kapinoinnille vanhaa kohtaan.

Locklear-malli ammentaa tästä perinteestä hieman lyhennettynä 50-luvun tyyliin, leveine olkapäineen ja kapeine vyötäröineen. Ja koska tämä on Raplh Laurenin malli, niin se on saatavilla erilaisista ylellisistä nahkamateriaaleista valmistettuna, Robb Report kertoo.

Oheisessa kuvassa on lehmänvuodasta tehty 3495 dollarin tai 2962 euron takki, jossa on todella iso annos asennetta. Takki on pesty ja vanutettu sekä vahattu näyttämään siltä, kuin sitä olisivat jo vuosikymmenien ajan käyttäneet karut miehet karuissa olosuhteissa.

Jos pidät karusta takista, jossa voivat näkyä omat vuotesi, kulumisesi ja kyyneleesi, niin tässäpä takki sinulle. Se kestää ikuisesti ja on selkeän ja vahvan näköinen. Loistava investointi, eikä sen arvo vaatekaapissasi kulu koskaan. Locklear on valmistettu Italiassa.

Mutta muistathan, että vaikka Locklear on nahkarotsi, niin se ei välttämättä tarjoa ajossa samanlaista suojaa kuin moottoripyöräkäyttöön tarkoitettu nahkarotsi suojuksineen ja tupla- tai triplasaumoineen. 

Ralph Laurenin Locklearin sivulle pääset tästä