24MX JWC talvisarja on 50, 65 & 85 (150cc) pyörillä ajaville kaikentasoisille junioreille suunniteltu hyvänmielen tapahtumasarja joka aktivoi kuljettajia ajamaan ja harjoittelemaan talvella, sekä mahdollistaa luontevan keinon junnuille tutustua uusiin ajokavereihin, sekä tarjoaa vanhemmille mahdollisuuden ystävystyä keskenään.

Talvisarjaan ovat tervetulleita kaikentasoiset kuljettajat aivan vasta-alkajista tavoitteellisemmin harjoitteleviin nuoriin.

Tapahtuman konsepti on yksinkertainen, mutta se myös mahdollistaa, että saman tasoiset kuljettajat ajavat keskenään. Jokainen tapahtuma alkaa harjoittelulla ja aika-ajolla, jonka avulla eri luokkien kuljettajat jaetaan nopeuden mukaan kolmeen eri ryhmään, näin ollen nopeuserot eivät kasva liian suuriksi samaan aikaan radalla ajavien kuljettajien kesken.

Jokaisessa tapahtumassa kuskeille on jaossa palkintoja, lahjakortteja sekä kaikille osallistujille tuntuvia alennuskoodeja verkkokauppaan.

– Olen erittäin tyytyväinen viime talven JWC-sarjaan joka keräsi paljon positiivista palautetta niin kuljettajilta kuin vanhemmiltakin. Tavoitteemme oli aktivoida eri puolella Suomea asuvia junioreita, saattaa heidät saman katon alle ja näin luoda uusia kaverisuhteita. On ollut hienoa huomata miten JWC-sarja on osaltaan auttanut kehittämään Suomicrossin juniorityötä, joka on ollut havaittavissa mm. kasvaneina osallistujamäärinä kansallisissa juniorisarjoissa viime kesänä, kertoo 24MX verkkokaupan Suomen maajohtaja Juuso Valtakari.

24MX JWC tapahtumien konsepti pysyy samana sunnuntain ajopäivien osalta, tänä vuonna uutuutena järjestetään Imatran JWC-tapahtumat kaksipäiväisinä. Tuleva lauantaipäivä on koulutuspäivä jossa junioreille tarjotaan päivän ajan koulutusta ammattitaitoisten kouluttajien toimesta joka palvelee niin vasta-alkajia kuin jo enemmän ajaneita kuljettajia.

24MX JWC Sarjaan ovat tervetulleita kaiken tasoiset juniorit vanhempineen, ilmoittautuminen tapahtumiin avataan Joulukuun aikana.

Kaikki 24MX JWC sarjan tuotot ohjataan lyhentämättöminä järjestävien kerhojen toiminnan tukemiseen.

Järjestävät kerhot: TMK Ry & IMK Ry.

24MX JWC 2018 päivämäärät:

14.1.2018 - TMK Tietokeskus center, Turku - TMK Ry

17. - 18.2.2018 - 24MX Offroad areena, Imatra - IMK ry

4.3.2018 - TMK Tietokeskus center, Turku - TMK Ry

17. - 18.3.2018 - 24MX Offroad areena, Imatra - IMK Ry

Liity 24MX Junior Winter Challenge FB-ryhmään ja pysyt ajantasalla tapahtumista: https://www.facebook.com/24MXJWC/