Irtisanomiset olivat odotettuja, TechCrunch raportoi niistä jo viime viikolla, kun useat sadat työntekijät oli vapautettu velvollisuuksistaan, vaikka heidät muodollisesti pidetäänkin GoPron kirjoilla helmikuun puoliväliin asti. Irtisanomiset tapahtuvat pääosiltaan Karma droonin suunnitteluosastolta. 

GoPro kertoi tiedotteessaan, että se odottaa joulukuuhun päättyneen vuosineljänneksen liikevaihdon olevan 340 miljoonaa dollaria, missä on yli kolmanneksen, 37 % pudotus vuoden 2016 tasoon verrattuna.

– Kuten huomautimme marraskuun analyytikkotapaamisen yhteydessä, lomakauden alussa Hero 5 kameramme kysyntä oli heikkoa, totesi GoPron perustaja ja pääjohtaja Nicholas Woodman lausunnossaan. – Huolimatta isosta markkinointipanostuksesta, huomasimme, että kuluttajat olivat haluttomia ostamaan Hero 5 Blackia samaan hintaan kuin se julkistettiin vuotta aiemmin. Joulukuun 10. päivänä tekemämme hinnanalennus tuotti ison kasvun myynnissä.

Hero 5 Blackin myynti kaksinkertaistui ja Hero 5 Sessionin jopa kolminkertaistui hinnanalennuksen ansiosta. Tämä kertoo siitä, että GoPron tuotteiden hinnat saattavat ovat liian korkeat kilpailijoihin verrattuna.

Uutuusmalli GoPro 6 myi hyvin, kuten odotettiinkin.

Vaikka GoPro luopuukin Karman valmistuksesta, se aikoo jatkaa huolto- ja tukipalveluita Karman asiakkaille. GoPro julkistaa tuloksensa virallisesti varhain helmikuussa, jolloin varmaan selviää tarkemmin mitä jatkossa on odotettavissa.