1971 julkistetun legendaarisen elokuvanäyttelijän Steve McQueenin hurjapää- ja motoristimaineen ympärille rakentuneen dokumenttielokuvan ohjasi Bruce Brown. Nyt hänen poikansa Dana Brown on ohjannut The Next Chapter - version samasta aiheesta.

Alkuperäisen On Any Sunday -elokuvan plakaati.

Vuoden 1971 elokuvassa kurkistettiin oikeasti kilpamoottoripyöräilyn maailmaan, ja se saavutti suuren yleisön onnistuessaan välittämään sydämessätuntuvia tarinoita oikeilta kuljettajilta siitä, miksi nämä ajavat. Se myös sai Oscar-ehdokkuuden parhaitten dokumenttien sarjassa.

Myös On Any Sunday, The Next Chapter pyrkii samaan: se pyrkii näyttämään saman intohimon ajaa moottoripyörillä yvahvempana kuin koskaan. Dana Brownin tavoitteena on näyttää, mitä ajaminen tarkoittaa sekä Yhdysvalloissa että koko maailmassa. Filmi on kuvattu 4K Ultra HD:nä, joten kuvanlaatu riittänee vaativimmallekin katsojalle.

Elokuvassa ovat mukana muun muassa Travis Pastrana ja Robbie Maddison, espanjalainen MotoGP-mestari Mark Marquez (tämän jutun avauskuvassa myös), sekä supercrosstähti James “Bubba” Stewart muiden muassa.

Elokuva tulee viralliseen dvd-myyntiin syyskuussa. Ja tässä virallinen videoklippi elokuvasta On Any Sunday, The Next Chapter: