Jos Porsche valmistaisi moottoripyöriä, olisivatko ne automaattisesti bokserimoottorisia ja pyöreähkölinjaisia? Entäpä Mustang sitten? Miltä merkin logolla varustetut pyörät näyttäisivät? Miten ne symbolisoisivat villeyttä, vapautta ja voimaa? Ohessa Jennings Harley-Davidsonin näkemyksiä asiasta.

1. McLaren Sportbike

McLaren julkisti 720S-mallinsa vuoden 2017 Geneven autonäyttelyssä, ja se on toinen täysin uusi auto merkin Super-sarjassa. Se on rakennettu hiilikuitukoriin, joka tekee siitä kevyemmän ja jäykemmän kuin edeltäjästään 650S-mallista. 720S:ssä on neljän litran tuplaturbo-V8-moottori, jossa on tehoa 720 hevosvoimaa, ja auton design on varsin sporttinen. Moottoripyörän, jota tällainen peto on innoittanut, pitää heijastaa samoja luonteenpiirteitä, ja tässä designissa siinä on onnistuttu hyvin.

Kuva pyörästä jutun aloituskuvana.

2. Mustang chopper

Ford Mustang on ollut amerikkalaisen tehoauton ruumiillistuma vuosikymmeniä ja omanlaisensa tyyli-ikoni. Malli on ollut tuotannossa 60-luvulta lähtien ja sitä on muokattu vastaamaan ajan haasteisiin. Miltä sitten Mustang-merkkisen moottoripyörän pitäisi näyttää? Vastaus ohessa, amerikkalaista spirittiä ja asennetta pullollaan.

2. Mustang chopper.

3. Porsche café racer

Porsche on legendaarinen saksalainen brändi, joka tunnetaan nautinnollisesta ajettavuudestaan. Jokainen, joka on riittävän onnekas ajakseen sellaisella arvostaa puhdasta ajamisen kokemusta, ja siksi Porschen inspiroiman pyörän pitää olla uniikki - kuten Porschen tyylinen café racer. Sellaiset on optimoitu nopeutta, käsiteltävyyttä ja lyhyitä, nopeita ajomatkoja varten. Ne ovat ideaaleja kumppaneita rata-ajopäivillä. Juuri kuten Porschen pitää ollakin.

Porsche café racer

4. Renault skootteri

Jos asut ja elät isossa, väkirikkaassa kaupungissa, kuten esimerkiksi Pariisissa, niin yksi asia, mitä arvostat autossa on sen koko. Isokokoisen auton parkkeeraaminen kiireisessä kaupungissa voi olla painajaismaista. Jos pienet autot eivät ole sinun juttusi, niin skootterit voivat kuitenkin hoitaa homman. Joten miltä voisi näyttää Renault-vaikutteinen skootteri? Aika siistiltä, vai mitä?

Renault skootteri.

5. Rolls-Royce matkapyörä

Rolls-Royce on kautta aikojen yksi maailman kunnioitetuimmista ja arvostetuimmista autobrändeistä. Sen legendaarinen Phantom on jo kahdeksannessa sukupolvessaan, ja se on ollut julkimoiden kuten esimerkiksi kuningatar Elisabeth II, Aga Khanin ja John Lennonin valinta, muutamia nimetäksemme.

Niinpä Rolls-Royce-vaikutteisen moottoripyörän on oltava loistokas. Sellainen joka sopii myös kuninkaallisten ja rock-tähtien autotalleihin.

Rolls-Royce touring-moottoripyörä.

6. Land Rover maastopyörä

Land Roverin tarina alkoi vuonna 1948, kun Rover Company esitteli maastoajo-ominaisuuksilla varustetun nelivetoauton. Asiat ovat muuttuneet paljon sen jälkeen, mutta tässä yrityksen juurilta otettujen vaikutteiden mukaan inspiroitunut moottoripyörä. Värimaailma muistuttaa ensimmäisista Lantikoista, ja ne ovat yhtä tanakasti ja vahvasti tehtyjä. Tämä pyörä on tehty offroad-puolelle hiekkaan, soralle, jokiin, mutaan ja lumeen.

Land Rover maastomoottoripyörä

Olisko näistä malleista sinulle jokin mieluisa?