Kaikkien meidän sydämiimme ajaneen Good Will Biker Toni Hynysen muistolle ja työtä jatkamaan on perustettu Good Will Biker ry.

– Yhdistyksen tavoitteena on pitää Tonin muisto elävänä mielessä sekä tietenkin jatkaa hänen työtään koulukiusattujen henkilöiden jälkihoidon mahdollistamiseksi. Tällä hetkellä sellaista jälkihoitoa ei ole saatavilla, kertoo yhdistyksen edustaja Topi Rautjoki.

– Käytännössä pyrimme auttamaan sellaisia tahoja, jotka työskentelevät koulukiusattujen parissa ja heidän edukseen. Täällä messuilla myymme mm. Good Will Biker T-paitoja, huppareita ja tarroja, joten tervetuloa katsomaan ja juttelemaan.

Mukana osastolla on myös Topin Yamaha FJR 1300, jolla hän viime kesänä ajoi käsittämättömän matkan ympäri Eurooppaa täydentääkseen Toni Hynysen aloittamaa ajourakkaa. Varsinaisia rautaperseajoja Topi ei ajanut, mutta kilometrejä matkalla tuli todella paljon.

Paikalla on Topin ja Jammun lisäksi ainakin Roni Alho aidon Jawa Bapetta -moponsa kanssa. Roni ajaa toukokuussa hyväntekeväisyysajon Salosta Nuorgamiin koulukiusattujen lasten hyväksi. Ja tietysti ajaa sen Jawallaan.

Toimituksen edustajat Eija Kyllönen ja Erkki Mäki ovat paikalla 11.-12.00 ja 15.-16.00 päivittäin, paitsi sunnuntaina klo 11-12. ja 14.-15. Tervetuloa juttelemaan kanssamme lehden tekemisestä ja kaikesta muustakin. Vaikka moottoripyöräilystä. Meille voi myös antaa vinkkejä asioista, mistä haluaisit, että tekisimme juttuja.

Motouutiset ja Good Will Biker ovat Mp-messuilla mukana osastolla numero 6F78.

Voita liput MP-messuille!

Voit voittaa lipun Mp-messuille - saat lipun sähköisenä joko kännykkääsi tai sähköpostiosoitteeseesi - antamalla sivuillamme Facebookissa suosituksen tälle jutulle ja kommenttiosuudessa perustelemalla mahdollisimman hyvin, miksi tarvitsisit lipun. Lippuja on jaossa kolme kappaletta. 

Usko itseesi, suosittele, anna paras meriselitys ja kommentoi!