Yksi kolmesta lipun saajasta on ostamassa moottoripyörää ja MP18-messut ovat mielestämme oivallinen ostospaikka, tai ainakin hyvä paikka katsastaa eri valmistajien tarjontaa. Toisessa lipun arvoisesta kommentista voidaan lukea rivien välistä, että pyöränvaihtokuume on iskenyt pahemman kerran. Toki tässäkin tapauksessa halusimme olla avuksi (toivottavasti kotirauha säilyy vaikka siivoukset vähän venähtäväisivätkin).

Kuten jo mainitsimme yksi perusteluista oli mielestämme ylitse muiden:

"Vaimon vika, kun joutuu olemaan pitkään töissä. Joudun (vai pitäisikö sanoa saan) ottamaan 5v rämäpäisen tyttäreni mukaan. Voittamani lipun arvosta saamme herkutella tyttäreni kanssa messukeskuksen ylihinnoitelluissa ruokaloissa, eikä mene juomisen puolelle messut! On meillä molemmilla myös prätkäkuume, minulla ehkä enemmän" kirjoitti Esa Kortesalmi perusteluiksi.

Mikä sen parempaa, kuin antaa perheen äidille työrauha ja samalla auttaa sitä, että isä ja tytär pääsevät viettämään laatuaikaa keskenään. Kun messuportit aukesivat perjantaina kello 10.00, niin sattumalta katse kiinnittyi juuri pienen tyttärensä kanssa sisään tulleeseen isään. Pian selvisi, että juuri he olivat voittaneet yhden lipuistamme.

Nelly kokeilemassa Good Will Biker ry:n Topi Rautjoen moottoripyörää.

– Tämä on jo kolmas kerta, kun tyttäreni Nelly on mukana MP-messuilla. Aikaisempina vuosina olemme käyneet katsomassa Mini-Motoja, sillä Nellyn pikkuserkku on Rico Salmela. Tänä vuonna käymme tapaamassa Ulla Kuljua, sillä firma, jossa kaverinin on töissä on yksi Kuljun sponsoreista, kertoi Esa Kortesalmi messuille saapuessaan.

Nelly kuunteli kärsimättömänä keskusteluamme ja malttoi vielä hetken, että saimme otettua heistä kuvan, mutta sitten olikin kiire päästä ammentamaan MP18-messujen tarjontaa. Tälle energiselle ja aurinkoiselle nuorelle neidille moottoripyörämessut oli ilmiselvästi odotettu tapahtuma. Myöhemmin tämä kaksikko kävi meitä tervehtimässä vielä messuosastollamme ja Nelly sai erikoiskunnian istahtaa Good Will Biker ry:n pyörän selkään.

Toivottavasti tästäkin eteenpäin isän ja tyttären messupäivä sujui yhtä positiivisissa tunnelmissa.

MP18-messut jatkuvat sunnuntaihin asti. Meitä voi käydä tervehtimässä Motouutiset.fi:in osastolla 6F78, jossa myös Good Will Biker ry. pitää majaansa.

Aiheesta aiemmin:

Motouutiset mukana Mp-messuilla Good Will Biker Ry:n kanssa - osallistu kisaan, voita liput messuille

Ulla Kuljun suunnittelema istuin voi mullistaa ratamoottoripyöräilyn

9-vuotiaan Rico Salmelan vahva aloitus MiniGP-luokassa: Voittojen lisäksi uusi rataennätys 

Nelly ja moottoripyörä.