Ajatuksen takana on yhdeksänvuotias Daniele-niminen tyttöpartiolainen, joka lähestyi Onyx Motoa pyörittävää Kenny Cheniä Kearny Mesassa kolmisivuisella kirjeellä. Daniele kertoi, että hänellä on ehdotus, millä parantaa moottoripyörien myyntiä.

Hänen mielestään paras mahdollinen tapa on käyttää Girl Scout Cookies'eja eli tyttöpartiolaisten myymiä keksejä moottoripyörämyynnin kasvattamiseen.

– Voit antaa asiakkaille paketillisen (tyttöpartiolaiskeksejä) sillä aikaa, kun he allekirjoittavat kaikki paperit, kirjeessä kerrotaan NBC26:n mukaan.

– Sinulla on asiakkaita, ja he tulevat nälkäisiksi. Monet ovat jopa saattaneet sanoa, että heidän tarvitsee "mennä lounaalle" keskustelemaan päätöksestään moottoripyörän ostamiseksi. Älä anna heidän lähteä! Anna heille paketillinen tyttöpartiolaisten pikkuleipiä sen sijaan.

Kenny Chen kertoo Instagram-postauksessaan, että hän ihastuu nähdessään sellaista luovuutta, ja että hän tilaa ilman muuta jokusen paketillisen keksejä. Sitä postaus ei kerro, miten hän aikoo ne käyttää - syökö itse vai syöttääkö pyörän ostaneille asiakkailleen?