Helmikuun alkupuolella sattuneessa tapahtumassa Interstate 5:llä lähellä Miltonia King-Piercen maakunnan rajalla vuosimallin 2008 Yamahalla matkassa ollut 24-vuotias naishenkilö sekä vuosimallin 2016 kaupunkimaasturilla ajanut mieshenkilö joutuivat riitaan tavasta, jolla nainen ajaa moottoripyörällään.

Molemmat pysäköivät ajonneuvonsa tien vasempaan laitaan ajoradalle, ja ryhtyivät poliisin mukaan tappelemaan. Tappelupukarit jatkoivat nujakointiaan maassa, kun nainen äkkiä veti esiin aseen, ja ampui miehen.

Moottoripyöräilijä hälytti ambulanssin ja poliisit ja jäi paikalle odottamaan. Poliisi oli huolissaan alueella ilmenevästä suuresta tieraivon määrästä sekä siitä, millaisia mittasuhteita tapahtumat saavat, ja miten surullista on, että asiat päättyvät tällä tavalla.

Piercen syyttäjän toimisto ilmoitti eilen, että naista vastaan ei nosteta syytettä, koska ei pystytä osoittamaan, etteikö hän olisi toiminut itsepuolustukseksi.

Lopulta kyse oli todistajien mukaan siitä, että autokuski kiilasi naisen pysähtymään niin, ettei tämä päässyt ajamaan pois. Mies hyppäsi ulos autostaan ja lähestyi naista aggressiivisesti tönäisten tätä olkapäähän. Syyttäjän mukaan mies aloitti tappelun. Mies löi naista päähän ja kaatoi tämän maahan. Nainen ampui miehen, kun tämä yritti nousta hänen päälleen, kertoo Komonews.