Messukeskus järjestää yhdessä Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston kanssa tänä vuonna kolme koeajopäivää. Kiertue lähtee Tampereelta ja päättyy Helsinkiin. Viime vuonna Helsingin Suuressa moottoripyörien koeajopäivässä ajettiin yli 1 400 koeajoa. Koeajossa oli yli 100 moottoripyörää 21 merkiltä.

– Uskomme, että tapahtuman tunnettuus kasvaa vuosi vuodelta ja tyytyväisten koeajajien kokemukset tuovat ensi kesäkuussa koeajoihin vielä enemmän koeajajia. Helsingin onnistuneet koeajot kannustavat järjestämään vastaavat tapahtumat Tampereelle ja Turkuun. Tapahtumat ovat ainutlaatuisia tilaisuuksia koeajaa erimallisia moottoripyöriä ja moottoripyörien vertailu on erittäin helppoa, kertoo tapahtumasta vastaava Niko Kantola Messukeskuksesta. – Tällaista tapahtumaa ei kannata jättää väliin.

Suuri moottoripyörien koeajopäivä on saanut pelkästään positiivista palautetta. Viime vuoden jälkeen motoristit toivoivat koeajoja myös muille paikkakunnille. Koeajossa olevat moottoripyörät julkaistaan tapahtuman verkkosivuilla ja somessa toukokuussa.

Kortittomat ja kokeilunhaluiset ajo-opastuksen kautta

Helsingin Suuressa moottoripyörien koeajopäivässä pääsee ajamaan kevytmoottoripyöriä ja mopoja myös ilman korttia. Ajo-opastusta tarjotaan myös sellaisille kortillisille, jotka eivät ole pitkään aikaan ajaneet moottoripyörää tai joilla on moottoripyörän ajoon oikeuttava kortti, mutta eivät ole koskaan ajaneet moottoripyörällä.

Messukeskus järjestää Suuren moottoripyörien koeajopäivän yhdessä Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston kanssa Tampereella keskiviikkona 6.6.2018, Turussa torstaina 7.6.2018 ja Helsingissä perjantaina 8.6.2018. Tapahtumat järjestetään klo 12-18 Messukeskusten pysäköintialueilla. Moottoripyörillä tapahtumaan tulevat voivat pysäköidä pyöränsä veloituksetta Messukeskusten pysäköintialueelle.