Noora Uro ja Tommi Laine ovat talven lihaskuntoharjoittelun jälkeen valmiina avaamaan kilpailukautensa Eestin Sakussa tulevana viikonloppuna.

Uro on kovatempoisen talven jälkeen luottavaisin mielin tulevan motocross-kilpailukauden suhteen.

– Hallisarja tuli talvella ajettua, mutta onhan se täysin eri asia kuin ulkoradalla ajaminen, toteaa Uro.

– Eesti Liivakuningas -kilpailu on hyvä harjoitus alkavaan kisakauteen Suomessa, kun Porissa on samanlaista pehmeää hiekkaa kuin Sakussa. Tulen ajamaan Sakussa naisten luokassa ja Suomessa tulen kauden aikana ajamaan MXC/B-luokassa poikien joukossa 85 cc -moottoripyörällä sekä tavoitteena on ajaa Lappeenrannan MX-Liigakisassa 4.-5.8 myös naistenluokassa isolla pyörällä, nainen päättää.

Tommi Laine tähtää oman luokkansa MXV45 -mestaruuteen tällä kaudella ja harjoitusmäärä talvella on ollut myös sen mukainen.

– Tämä Sakun kisa on hyvää harjoitusta ja kisarutiinin saamista Hyvinkään avauskilpailua ajatellen. Rata on pehmeää hiekkaa ja antaa riittävää haastetta myös kunnon tsekkaamiseen. Harjoittelumäärää normaalista on muutettu jo pidemmällä tähtäimellä ja nyt on sitten tulosten aika. Mekaanikoksi matkaan suuntaava Maarit Mäkinen lupasi pitää pyöristä ja kuljettajista hyvää huolta! Laine toteaa.