Trialin Suomen Cup -kausi polkaistaan käyntiin Tervakoskelta

Trialin kilpailukauden avaa perinteisesti Tervakosken Moottorikerhon järjestämä Pälvi-trial. Kilpailu on Suomen Cup -osakilpailu luokille C-Super sekä 40+, muut luokat ajavat kansallisen kilpailun. Kilpailuun on ilmoittautunut reilut kuusikymmentä kuskia, joista parisenkymmentä Latviasta ja Virosta. Kilpailijoiden ikähaitari on suuri, nuorimmat osallistujat ovat alle kymmenvuotiaita ja kokeneimmat yli kuusikymppisiä.

Ensimmäinen kilpailija lähtee reitille klo 10 ja kilpailu päättyy noin klo 16. Yleisöllä on kilpailuun vapaa pääsy. Kilpailupaikan tarkempi sijainti sekä osallistujat löytyvät täältä: www.temk.net

Lue lisää: Moottoriurheilu.tv/trial-kauden-avaus-tervakoskella-lauantaina

28.04.2018 Pälvi-Trial, Suomen Cup, Kansallinen. Tervakosken Ampumarata, Ampumaradantie, Tervakoski

Enduron MM-kausi jatkuu Espanjassa suomalaisten johdossa

Enduron kaksinkertainen maailmanmestari Eero Remes saavutti kaudella 2017 MM-pronssia. Kuva: ABC Communication

Enduron kaksinkertainen maailmanmestari Eero Remes saavutti kaudella 2017 MM-pronssia. Kuva: ABC Communication

Enduron MM-kausi jatkuu viikonloppuna Espanjassa, jossa olosuhteet tulevat olevaan varsin erilaiset Suomen lumessa ajettuun MM-avaukseen verrattuna. Espanjaan lähdetään asetelmasta, jossa suomalaiset johtavat kolmea eri luokkaa. Aleksi Jukola pitää kauden avauksen jälkeen nimissään sekä E3- että EnduroGP-luokkaa ja kaksinkertainen maailmanmestari Eero Remes E2-luokkaa. Ainoastaan E1-luokan tuloslistan ykkösenä on ei-suomalainen kuljettaja, britti Jamie McCanney.

Perjantaina ajetaan Super Test klo 19 Suomen aikaa ja kilpailut starttaavat lauantaina ja sunnuntaina klo 10. Maaliin kilpailijoita odotetaan klo 17 Suomen aikaa.

Livetulospalvelu täältä.

Lisätietoa: endurogp.org

Lue lisää: Moottoriurheilu.tv/remes-valmistautuu-seuraavaan-mm-osakilpailuun-espanjassa-ja-italiassa-hyvilla-fiiliksilla

27.-29.6. Enduro MM, GP Spain Santiago de Compostela, osakilpailuviikonloppu 2/8