Suomen suurin moottoripyörien varaosiin ja varusteisiin erikoistunut vähittäismyyntiketju Storm Motor jakaa nyt tilat MotoRacing Companyn kanssa. Motoracing Company on tarjonnut huoltoja alueella yli kymmenen vuotta moottoripyörille ja muille kulkupeleille.

– Tässä tuodaan asiakkaalle lisäarvoa tuomalla tuotteet ja palvelut mahdollisimman lähelle, toteaa Heikki Nummelin Storm Motorilta.

– Storm pystyy tarjoamaan laajan valikoiman osia ja varusteita suoraan maahantuontivarastosta ja MRC pystyy tarjoamaan asennukset ja muutkin huoltopalvelut samalla reissulla. Parhaimmillaan tämä näkyy asiakkaalle lyhempinä ja edullisempina huoltoina. Jos vaikka ketjujen vaihdon yhteydessä huomataan renkaan olevan vaihtokunnossa - ja asiakas haluaa sen vaihdettavan samalla – löytyy tuote suurella todennäköisyydellä seinän takaa, eikä pyörää tarvitse seisottaa ylimääräistä päivää lähetystä odottamassa. Suomen kesä on lyhyt ja vähäluminen, silloin pitää pyörien olla tien päällä eikä työn alla. Tässä voimme auttaa asiakasta entistä paremmin Nummelin jatkaa.

Storm Motor ja MotoRacingCompany löytyvät Turusta osoitteesta Lukkosepänkatu 4, 20320 Turku.