Laine osoitti, että talven kova harjoittelu on tuottanut tulosta, ja hallitsi omaa luokkaansa molemmissa erissä. Laineen lopullinen sijoitus oli paras mahdollinen eli ensimmäinen.

Noora Uron sijoitus omassa luokassaan oli lopulta kolmas.

– Tällä kertaa kisat meni aika lailla nappiin; tankkaus onnistui hyvin, eikä energiat loppuneet kesken kisan. Olin ilmoittautunut naisten luokkaan, joka ajoi yhdistetysti 2-tahti luokan kanssa, vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Aamun aika-ajot sujuivat hyvin ja olin koko ryhmän 12:s ja naisten luokan kolmas. Ensimmäinen erä ei mennyt ihan putkeen. Heti erän alettua alkoi rae- ja sadekuuro, joka vaikeutti ajamista, sillä laseista ei nähnyt mitään. Kaikki reparit kuluivat ensimmäisten kierrosten aikana ja lopulta jouduin ottamaan lasit kokonaan pois. Lisäksi kaaduin kaksi kertaa, joka ei oikeastaan vaikuttanut sijoitukseen, sillä olin maaliin tullessa 13:s.

– Toinen erä oli erittäin hyvä. Sain hyvän lähdön ja olin viiden joukossa ensimmäisessä kurvissa. Koko erän ajan ajoin tasaista vauhtia, vaikka rata oli jo aikamoisella patilla ja kulunut. Loppua kohden aloin saamaan paria kuskia kiinni ja ohitin heidät viimeisillä kierroksilla, ollen maalissa 11:s. Kokonaistuloksissa olin naisissa kolmas. Tästä on hyvä jatkaa ensiviikon Porin kisoihin, tuumaili nainen.

Viron kilpailu ajettiin kaatosateessa, mikä aiheutti haastetta myös kuljettajille. Kuva: Lappeenrannan Moottoripyöräilijät ry