PeterPanBike on nykyään Motorota Oy:n aputoiminimi. Motorota Oy on vastannut PeterPanBiken toiminnasta vuodesta 2015 alkaen, ja juridisessa sekä taloudellisessa vastuussa ovat yrityksen omistajat, eli useilta matkanjärjestäjän ajoreissuiltakin tutut Sami Hokkanen, Jyrki Lehtinen ja Mika Pyyppönen.

Motorota Oy:n hallituksen puheenjohtajana toimii Pyyppönen ja muut hallituksen jäsenet ovat Hokkanen ja Lehtinen.

– Olemme itse olleet PeterPanin asiakkaita aikanaan, ja intohimoisia motoristeja, joten tässä ollaan, kertoo Jyrki Lehtinen.

Hänen siviilipäätyönsä on muualla, mutta vapaa-ajasta iso osa kuluu moottoripyöräillen.

– Kolmeen pekkaan PeterPanBiken toimintaa ei kuitenkaan pyöritetä, vaan Dani Amosov osallistuu tiiviisti yrityksen operatiiviseen toimintaan ja lisäksi riveissä on puolen tusinaa ammattitaitoisia, intohimoisia motoristeja matkanjohtajana, Lehtinen toteaa.

– Olemme muutamassa vuodessa saaneet yrityksen taloudelliset fasiliteetit kuntoon ja matkamyynnin kasvuun. Venäjän matkat vetävät kovalla voimalla, ja Dani on siinäkin mielessä iso voimavara meille.

– Meille tärkeintä on kuitenkin se, että Motorota on hyvin hoidettu yritys, joka vastaa kaikista sitoumuksistaan kuten kuuluukin sekä asiakkaisiin että viranomaisiin päin. Sekä tietysti se, että PeterPanBiken toiminta jatkuu, ja on luotettavissa ja osaavissa käsissä, Lehtinen vakuuttaa.

– Meillä on tutut matkanjohtajat kuten ennenkin, joten asiakkaat kyllä tietävät mitä saavat. Olemmekin peräänkuuluttaneet lisää uusia matkanjohtajia. Tähän asti parhaita ovat olleet ne, jotka ovat osallistuneet meidän järjestämillemme matkoille. Yhteisen reissun päällä pystyy parhaiten arvioimaan, millaisia matkailijoita ja matkanjohtajia he ovat, Lehtinen myhäilee.

– Lisäksi he tietävät, mitä asioita itse ovat asiakkaana vaatineet ja arvostaneet sekä mikä on pelin henki matkoilla oltaessa.