Prasad Ankush Kavade oli ajamassa äitinsä kanssa puoli kahdeksan aikaan illalla Hivre Khudissa Junnarissa Intiassa. Leopardi hyökkäsi pyörän ja sillä matkassa olevan kaksikon kimppuun.

Kun Prasad yritti paeta hyökkäystä, niin hän menetti pyöränsä hallinnan ja molemmat matkalaiset putosivat pyörän päältä ja loukkasivat itsensä. Pyörästä lähtenyt melu ja loukkaantuneiden huudot säikäyttivät leopardin pois.

– Epäilen, että leopardi olisi hyökännyt liikkuvan moottoripyörän kimppuun, jollei sitä ole provosoitu. Sanotaan vaikka että leopardi on ärsyyntynyt tai leopardinaaras on huolissaan poikastensa turvallisuudesta, ne eivät hyökkää. Tämän täytyy johtua jostain muusta syystä, Junnarin alueen metsänvartija Arjun Mhase kommentoi tapahtunutta.

Tämä on toinen samantyyppinen tapahtuma kuukauden sisällä. Huhtikuun 16. päivänä Mahendra Waman ja hänen vaimonsa huomasivat leopardin ilmestyvän metsästä ja ajavan takaa heidän moottoripyöräänsä Kalewadin tiellä Pimpalwandissa Junnarissa. Kun leopardi jatkoi heidän takaa-ajamistaan, pari hälytti apua lähellä olevilta kyläläisiltä ison kissan pois säikäyttämiseksi.

Maaliskuun lopulla puolestaan kaksi farmaria Baban Vehle ja Arun Gade, Bhama Ashkhedin kylästä Rajgurunagarista, joutuivat naarasleopardin raatelemiksi. Kun metsänvartijat tutkivat tapahtunutta, selvisi, että alueella liikkui leopardiäiti kahden poikansa kanssa, joten he neuvoivat kyläläisiä pysymään kauempana näiden reviiristä, jotteivat tulisi ärsyttäneeksi sitä enempää.

Aiheesta lisää Hindustan Timesissä

Leopardin kuva: Wikimedia Commons, kuvaaja Prabhuthangamani27.