Adam Lyon oli kotoisin Helensburghista Skotlannista. Hän menehtyi Caseysissä 28 mailin jälkeen kisan kolmannella kierroksella.

Adam osallistui TT-kisaan tänä vuonna ensi kerran. Hän kellotti itsensä aika-ajoissa sijalle 24. Hänen nopein kierroksensa oli 196,72 km/h, jota hän paransi avauskierroksella 197,32:een kilometriin tunnissa. Hänen nopein kierroksensa TT-radalla oli peräisin perjantain Superbiken aika-ajoista ja se oli 198,62 km/h.

Adam losallistui ensi kertaa Ulster Grand Prix'hin 2017 ja sijoittui 11 toisessa Supersport-kisassa. Hän sijoittui kuudenneksi 2010 Pirelli National Superstock 600 -sarjassa ja ajoi podiumille Croftissa ja Silverstonessa.

ACU Events Ltd esittää tiedotteessaan syvimmät osanottonsa Adamin perheelle ja ystäville.

Viime viikon keskiviikkona kisoissa menehtyi Onchanista kotoisin ollut 30-vuotias Dan Kneen.

Aiheesta aiemmin: Mansaaren ajojen ensimmäinen kuolonuhri keskiviikkoiltana