Lauantai 2. kesäkuuta

RST Superbiken voitto Michael Dunlopille

Michael Dunlop kiri ykköseksi RST Superbike -kisassa, joka oli Mansaaren TT-ajojen ensimmäinen virallinen kisa vuonna 2018. Voitto oli Dunlopille ja Tyco BMW:lle varsin tunteellinen, sillä se oli jo 16. Mansaaren ajojen voitto hänen urallaan.

Kisan johtoon ryntäsi nopeimmalla kierrosajalla koskaan 216,30 km/h Dean Harrison, joka pysyi pitkään johdossa, mutta hän joutui lopulta keskeyttämään.

Voitto irtosi Dunlopille 50,8 sekunnin erolla Padgetts Hondalla ajaneeseen Conor Cumminsiin ja James Hiller oli Quattro Plant JG Speedfit Kawasakillaan kolmas.

Cumminsille hänen toinen sijansa oli paras koskaan, ja kyseessä oli hänen seitsemäs podiumsijansa. Hillerille paikka podiumilla oli jo 11. kerta.

Samassa kisassa Davey Toddilla oli huippuajo. Hän ajoi ensikertalaisten nopeusennätyksen 203,16 km/h.

Birchallin veljekset.

1. Sivuvaunukisa Birchallin veljeksille

Ben ja Tom Birchall ottivat seitsemännen Mansaaren voittonsa lauantai-iltana Formula Two Sidecar -kisassa. Veljekset pistivät uusiksi sekä kierros- että kisaennätykset.

Mansfieldiläisveljekset rikkoivat oman kierrosennätyksensä jokaisella kolmella kierroksella päätyen parhaalla kierroksellaan ällistyttävään 190,98 km/h kierrosnopeuteen.

Kakkoseksi päätyivät 47,1 sekuntia myöhemmin pari John Holden/Lee Cain ja Tim Reeves/Mark Wilkes kiipesivät podiumille kolmansina.

Holden/Cain onnistui toisena koskaan ylittämään 117 mph:n rajan. Heidän paras kierroksensa oli 117,370 mph eli 188,85 km/h.

Birchallin veljeksille voitto oli jo neljäs peräkkäinen.

Maanantai 4. kesäkuuta

Michael Dunlop.

Michael Dunlopille voitto Monster Energy Supersport -kisassa - jo uran 17.

Michael Dunlop otti MD Racing Hondallaan ennätyksiä rikkoneen voiton maanantain Supersport kisassa Mansaaren ajoissa. Dunlop voitti kakkoseksi tullutta Silicone Engineering Kawasakilla ajanutta Dean Harrisonia 10,2 sekuntia.

Dunlopin toinen kierros 207,87 km/h rikkoi hänen oman kierrosennätyksensä vuodelta 2013 ja toi hänelle jo viikon toisen voittonsa joka oli jo 17. miehen Mansaaren ajojen kisahistoriassa.

Harrisonin toinen sija antoi vähän lohtua miehelle hänen jouduttuaan keskeyttämään lauantain RST Superbike -kisan johtopaikalta. Kolmanneksi kipusi Trooper Triumphin Peter Hickman.

Pian kisan jälkeen ACU Events vahvisti, että ensikertalainen Adam Lyon Skotlannista oli joutunut kuolemaan johtaneeseen onnettomuuteen Caseysissä, ja esitti siitä syvimmät surunvalittelunsa Adamsin perheelle ja ystäville.

Peter Hickman.

Peter Hickmanille voitto RL360° Superstock TT -kisassa

Peter Hickman, joka edustaa Smiths Racing BMW:tä, saavutti ensimmäisen Mansaaren ajojen voittonsa jätettyään sensaatiomaiset 4,4 sekuntia taakseen itsensä MD Racing BMW:n Michael Dunlopin sekä kolmanneksi tulleen Silicone Engineering Kawasakin Dean Harrisonin.

Kisa ei ollut Hickmanille helppo, sillä hän sai huonon alun ja oli alkuun vasta kymmenentenä. Hickman aloitti kuitenkin nousun ja hivuttautui pikkuhiljaa ylöspäin.

Kisa oli tiukka aivan viime metreille asti. Hickman onnistui viimeisellä kierroksella lyömään myös Harrisonin lauantaina ajaman ennätyksen, joka nyt kirjataan 216,25 km/h.