Maahantuoja kertoi, että varaosa- ja huoltopalvelut tulevat toimimaan pienten hankaluuksien jälkeen entistä paremmin, ja Espoon liikkeeseen on saatu myös osaava Ducati-huolto. Vaikka pääpaino toiminnassa on Tampereella, voi Ducatin ostaa omaksi myös Espoosta. Lisäksi Tuusmotor Oy toimii jälleenmyyjänä.

Paikalla oli Raine Heinon johdolla koko Tampereen henkilökunta ja tarjoilu oli varsin maittavaa. Ahkerimmat taisivat jo tiedustella uuden pyörän saatavuutta, jota nyt on tehtaan puolelta vahvistettu, sillä sopimus maahantuonnista syntyi vasta MP-messujen kynnyksellä.

R.M. Heinon edustajia.

R.M. Heinon edustajia.

Ducati Clubin presidentit toivat kannustavan tuliaisen uudelle maahantuojalle, toivottaen menestystä, korostaen pitkäaikaisen yhteistyön Ducatin parissa olevan RM Heinon vahvuus.

DCF ry katsoo, että Ducatistin on kuuluttava Clubiin, joka yhdistää kansainvälisesti yli 32.000 Ducatistia ympäri maailmaa, joten tänä vuonna RM Heinolta, tai valtuutetulta jälleenmyyjältä, uuden tai käytetyn Ducatin ostaja saa lahjana kuluvan vuoden Ducati Club Finland ry:n jäsenyyden veloituksetta.

Clubin jäsenille järjestetään ajoharjoittelutapahtumia ja kokoontumisia, jotka löytyvät kerhon tapahtumakalenterista täältä

Clubilaisia.

Clubilaisia.

Show-meininkiä.

Show-meininkiä.