Bell & Ross B-Rocketin muotoilusta ja toteutuksesta vastaavat ranskalainen luksuskellovalmistaja Bell & Ross ja brittiläinen kustomoitujen pyörien tekijä Shaw Speed & Custom. Suunnittelun lähtökohdat ovat 60-luvun ilmailussa ja tuon ajan ensimmäisten suihkumatkustajalentokoneiden muotoilussa. Samalla se kuvastaa ja synnyttää mielleyhtymiä niihin moottoripyöriin, joilla yritettiin tehdä ennätyksiä Bonnevillen suola-aavikolla.

Bell & Ross B-Rocketin ulkonäkö on optimoitu muistuttamaan lentokonetyylistä aerodynamiikkaa. Kuljettajan ajoasento on makaava, ja pyörässä on 21 tuuman umpialumiinivanteet, jotka peittävät mm. levyjarrut ja näin takaavat parhaan mahdollisen aerodynamiikan. Pyörässä on myös muita elementtejä, jotka muistuttavat lentokoneista. Suihkukonetyyppinen suippo "nenä" edessä ja kaksi suihkumoottoria muistuttavaa ponttoonia alhaalla pyörän sivuilla. Myös pyörän takaosa on rakennettu lentokonemaisen virtaviivaiseksi. Kaiken kruunaa pieni pyrstö takalokasuojan päällä.

Toinen "suihkumoottoreista" kätkee sisäänsä ilmansuotimen ja toinen öljynjäähdyttimen. Pyörässä on 1584 cm3 Harley-Davidsonin moottori. B-Rocket painaa noin 350 kg ja sen huippunopeus on 200 km / h. Ihan suihkukonenopeuksiin sillä ei siis ylletä, mutta ehkä suunnittelun ja ulkonäön ainutlaatuisuus korvaa asian.

Lopuksi luonnostelma aiheesta.