- Tapahtuma järjestetään nyt toisen kerran. Viime vuoden Prätkällä Töihin –päivä oli onnistunut ja osoitti, että tällaisilla tempauksilla voi tehokkaasti edistää moottoripyöräilyharrastusta. Hyvästä vastaanotosta rohkaistuneina kehitämme tapahtumaa edelleen, ja tavoitteena onkin tehdä siitä alan harrastajia kokoava ajotapahtuma. Päivä järjestetään jatkossakin aina kesäkuun ensimmäisenä perjantaina, kertoo Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen moottoripyöräjaoston puheenjohtaja, Marco Färm.

– Haluamme nostaa esiin sitä, että moottoripyörällä on oikeasti mukavampi mennä töihin. Lisäksi se vie tilaa liikenteessä paljon vähemmän. Yksi tärkeä pointti on siinä, että kun autoilijat yhtenä päivänä näkevät paljon motoristeja liikenteessä, niin he huomaavat ja muistavat taas olemassaolomme. 

Prätkällä Töihin –päivän järjestää Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen moottoripyöräjaosto, jonka jäseniä ovat BMW Suomi Oy, Brandt Oy Ab, Forteco Finland Oy, Harley-Davidson Europe Ltd, Konekesko Oy, MP-Racing Oy, SGN Motors Oy, Sumeko Oy ja Suzuki International Europe GmbH (Suomen sivuliike).