2019 CVO Limited

Mallivuoden 2019 Harley-Davidson FLHTKSE CVO Limited.

Mallivuoden 2019 Harley-Davidson FLHTKSE CVO Limited

CVO Limited on tarkoitettu kuljettajalle, joka kaipaa luksusta ja touring-mukavuutta.

Uutta mallissa ovat Blaze Red -raita moottorin kannen venttiilikoteloissa, Tomahawk-vanteet, 19-tuumainen edessä ja 18-tuumainen takana ja Kahuna Collection -sarja (vaihdevivut, jarrupolkimen suojukset, äänenvaimentimien päätyosat, lämmitetyt kahvat sekä kuljettajan ja matkustajan astinlaudat).

Lisäksi uutta ovat maalivaihtoehdot: Auburn Sunglo/Rich Bourbon/Black Hole kontrastikromatuilla Tomahawk-vanteilla, Red Pepper/Wineberry/Magnetic Grey kontrastianodisoiduilla Tomahawk-vanteilla sekä Magnetic Grey Fade niin ikään kontrastianodisoiduilla Tomahawk-vanteilla.

2019 CVO Street Glide

Mallivuoden 2019 Harley-Davidson FLHXSE CVO Street Glide.

Mallivuoden 2019 Harley-Davidson FLHXSE CVO Street Glide.

CVO Street Glide taas on särmikäs custom baggerista, jossa on ripaus hot rod -suorituskykyä.

Myös CVO Street Glidessä on Blaze Red -raita moottorin kannen venttiilikoteloissa ja Kahuna Collection -sarja, ja joissakin komponenteissa punainen Bar & Shield -upote (vaihdevivut, jarrupolkimen suojukset, äänenvaimentimien päätyosat, lämmitetyt kahvat sekä kuljettajan ja matkustajan astinlaudat).

Uutta ovat myös maalivaihtoehdot: Charred Steel/Lightning Silver kontrastikromatuilla Talon-vanteilla tai Wineberry/Black Forest kontrastianodisoiduilla Talon-vanteilla tai Black Forest kontrastianodisoiduilla Talon-vanteilla.

2019 CVO Road Glide

Mallivuoden 2019 Harley-Davidson FLTRXSE CVO Road Glide.

Mallivuoden 2019 Harley-Davidson FLTRXSE CVO Road Glide.

Tummempisävyinen tyyli yhdistyy CVO Road Glidessä pitkän matkan mukavuuteen tässä suorituskykyisessä touring-moottoripyörässä, joka on valmis pitkiä maanteitä ja myöhäisiä öitä varten.

Uutena Blaze Red -raita moottorin kannen venttiilikoteloissa ja Fang-etuspoileri, joka muokkaa pyörän ilmettä sekä Screamin’ Eagle Heavy Breather -ilmanpuhdistin, joka istuu hot rod -tyyliin.

Pyörässä on Knockout-vanteet – 21-tuumainen edessä ja 18-tuumainen takana. Kyseessä on ainut tehdasasennettu 21-tuumainen etuvanne, jonka Harley-Davidson tarjoaa Touring-moottoripyöriinsä. Jousitus on suunniteltu toimimaan yhteen vannekoon kanssa, mikä parantaa suorituskykyä, käsiteltävyyttä ja ajamisen laatua, kerrotaan Harley-Davidsonin tiedotteessa.

Uutta ovat maalivaihtoehdot Charred Steel/Lightning Silver/Black Hole kontrastikromatuilla Knockout-vanteilla sekä kiiltävillä kromisuojilla ja -pakoputkella, Red Pepper/Magnetic Grey/Black Hole kontrastianodisoiduilla Knockout-vanteilla sekä Mako Shark Fade niin ikään kontrastianodisoiduilla Knockout-vanteilla.

Premium-maali ja viimeistely

CVO -malleissa on tarjolla ainoastaan Harley-Davidsonille kehitetty, alhaalta ylöspäin sävyä vaihtava CVO Fade Paint, joka on suunniteltu tarkkaan täydentämään pyörän muiden osien muodostamaa kokonaisuutta sekä luomaan illuusion siitä, että moottoripyörä olisi valaistu alapuolelta. Tässä useita maalikerroksia vaativassa viimeistelyssä on hyödynnetty robotiikkaa.

Tummanpuhuva Black Onyx on tarjolla CVO Road Glide- ja CVO Street Glide -malleihin. Tämä kromin päälle tehty huurteenomainen pinta on alun perin kehitetty armeijan sekä jalokivibisneksen käyttöön. Se on erittäin kestävä, mutta samalla hyvin ohut, joten kromin hehku pääsee viimeistelyn alta esille.

Milwaukee-Eight 117 -moottori on saatavissa vain CVO-malleihin. Siinä on 117 kuutiotuumaa, suorituskykyinen nokka-akseli, pakosarja ja korotettu 10.2:1 kompressiosuhde tuottaen 169,5 Nm vääntöä. Vuoden 2019 Milwaukee-Eight 117 CVO:n tunnistaa kirkkaanpunaisesta Blaze Red -nauhasta moottorin kannen venttiilikotelossa.

Mallivuoden 2019 Harley-Davidson CVO Road Glide.

Mallivuoden 2019 Harley-Davidson CVO Road Glide.

BoomBox GTS -tietoviihdejärjestelmä

On vakiona kaikissa vuoden 2019 CVO-malleissa. Järjestelmässä on Bluetooth-toiminto. CVO Limited -mallien mukana tulee kaksi langatonta kuuloketta, joiden kantama on jopa maili (1,6 km). CVO Street Glide ja CVO Road Glide -malleissa on mukana yksi langaton kuulokesetti.

Boom Boxissa on on renkaiden ilmanpainetta seuraava järjestelmä, tiedot näkyvät näytöllä, samoin varoitukset paineiden liiallisesta laskusta.

CVO Street Glidessä on kuusi Boom! Stage II bi-amped -kaiutinta (sijoitettu katteisiin, tuulenohjaimiin ja satulalaukkujen kansiin) ja niistä lähtee yhteensä tarjoaa yhteensä 900 wattia tehoja (150 wattia per kanava, kolme erillistä 300 watin vahvistinta). Kokonaisuus on Harley-Davidsonin tehdasasenteisista audiojärjestelmistä tähänastisista tehokkain.

CVO Limitedissä on neljä Boom! Stage I -kaiutinta (sijoitettu katteisiin sekä Tour-Pak-kuljetuslaukun yhteyteen), kokonaisuuteen kuuluu yksittäinen vahvistin, joka tuottaa 75 wattia per kanava.

CVO Road Glidessä on neljä Boom! Stage II bi-amped -kaiutinta (sijoitettu katteisiin sekä satulalaukun kanteen) ja kaksi erillistä 300 watin vahvistinta, jotka välittävät ääntä 150 watin verran per kanava.