Italian Edolo isännöi lauantaina syyskauden ensimmäistä enduron MM-osakilpailua. Kauden kolmanneksi viimeisen kisaviikonlopun ensimmäinen päivä tarjosi suomalaisjuhlaa, kun kaksinkertainen maailmanmestari Eero Remes kipusi E2-luokan podiumin korkeimmalle korokkeelle. Toiseksi sateen kastelemilla haastavilla pätkillä ajoi Ranskan Loic Larrieu ja kolmanneksi Italian Thomas Oldrati.

Yleiskilpailussa, Enduro GP-luokassa, Remes ajoi kolmanneksi brittikuljettajien E3-luokan nimiinsä vieneen Steve Holcomben ja E1-luokan voittaneen Brad Freemanin jälkeen.

Salvini johtaa edelleen E2-luokkaa, mutta Larrieun ero italialaiseen on enää 13 pistettä ja Remes on vain pisteen päässä toisesta sijasta. Holcombe johtaa EnduroGP-luokkaa 12 pisteen erolla Salviniin. Remes on kolmantena neljä pistettä italialaisen perässä.

Eemil Pohjola sijoittui lauantaina E1-luokan seitsemänneksi ja yleiskilpailun 18:ksi. Enduro Junior -luokassa paras suomalainen oli kymmenenneksi ajanut Antti Hänninen. Debyyttikisaansa MM-sarjassa ajava Antti Ahtila oli 21:s. Enduro Youth -luokassa Hugo Svärd oli neljäs ja Roni Kytönen kuudes.

Italian osakilpailun toinen kilpailupäivä ajetaan sunnuntaina.

Kilpailun tulokset täältä.