MP-häät järjestetään moottoripyörämessuilla ja tilaisuus on avoin kaikille MP-messujen kävijöille. Hääpari vihitään MP-messujen lavalla ja vihkimisen jälkeen juhlitaan yhdessä. Tilaisuus on ainutlaatuinen ja ikimuistoinen. MP-messut järjestää häät yhteistyössä Radio Cityn kanssa, joka seuraa hääparin valintaa ja häitä lähetyksissään.

MP-hääpari voi kutsua jopa 100 häävierasta MP-messuille veloituksetta. Häävieraille tarjotaan lasi kuohuvaa ja hääkakkua. Morsian saa hääkimpun ja tilaisuudessa musiikista vastaa livebändi. Hääyön pari viettää Messukeskuksen upouuden hotellin sviitissä – ihan ensimmäisinä vieraina. Tämän kaiken tarjoaa MP-häät hääparille. Muista yksityiskohdista sovitaan erikseen hääparin kanssa. Messukeskuksesta löytyy tilat myös privaatimmalle hääjuhlalle ison vihkimistilaisuuden jälkeen.

Sano tahdon MP-messuilla

Ilmoittautuminen alkaa 3.9. ja päättyy 30.9. Ilmoittautumisten joukosta valitaan vihittävä pari. Valintaan vaikuttaa parin tarina ja suhde moottoripyöräilyyn. Ilmoittautua voi www.radiocity.fi/mphäät - linkki sivuille löytyy myös www.mpmessut.fi –sivustolta.

MP 19 -moottoripyörämessut järjestetään 1. – 3.2.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuman järjestää vuosittain Messukeskus Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta. Radio City on tapahtuman mediakumppani.